Smagens Time blev holdt to steder i Aabenraa - på Restaurant Bind og Restaurant Nelson - hvor børn kunne sætte tænderne i en tre-retters smags-oplevelse
Copy link address
Jan Sternkopf , jast@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Spaghetti som forret - og endda med honning. Børns smagsløg - hér Max Hansen - blev udfordret ved dette års Smagens Time på Restaurant Nelson. Foto: Jan Sternkopf -
Indehaver af Restaurant Nelson Sandra Diers gav sig god tid til at forklare børnene om menuen og de forskellige smagsnuancer. Foto: Jan Sternkopf -
Medarbejderne hos Restaurant Nelson arbejdede frivilligt i Smagens Time for at give børn en kulinarisk oplevelse. Foto: Jan Sternkopf -
Naturligvis skulle der også tages billeder af den mad, der blev serveret i anledning af Smagens Time på Restaurant Nelson. Foto: Jan Sternkopf -
Skål - i vand. Deltagerne havde gjort noget særligt ud af at komme i byen med kammeraterne ved at tage pænt tøj på. Hér er det elever fra Aabenraa Friskole, der skåler med hinanden. Foto: Jan Sternkopf -
Indehaver af Restaurant Nelson Sandra Diers (t.v.) deltager gerne i Smagens Time for dermed at give børn en kulinarisk oplevelse. Foto: Jan Sternkopf -
Godt 30 børn deltog i Smagens Time på Restaurant Nelsen. Arrangementet blev også holdt på Restaurant Bind i Kollund. Foto: Jan Sternkopf -
Ved at lægge sit bestik på en bestemt måde på tallerkenen kan man som restaurant-gæst fortælle tjeneren, om man er færdig med at spise, eller om man gerne vil have en portion mere, forklarede Sandra Diers de unge gæster. Foto: Jan Sternkopf -
Deltagerne ved dette års Smagens Time fik tagliatelle med en sauce af balsamico og honning som forret, kylling med forårsløg og tomatter som hovedret, mens pære Belle Helene blev budt som dessert. Foto: Jan Sternkopf