Centrum af Aabenraa var fyldt med aktiviteter i weekenden, hvor den første kultur- og gourmetfestival løb af stablen. Både på Storetorv og i gågaden samt på lystbådehavnen var der masser af mennesker, som hyggede sig med de mange aktiviteter.
Copy link address
Mette Christine Schulz , mcs@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Anne Hjernøe kunne kåre Rasmus Lodahl og Claus Bargmeyer Lauridsen fra Restaurant Schack som vindere af Local Cooking. De to kokke skal nu repræsenterer Sønderjylland ved den nationale konkurrence, der afvikles ved Aarhus Foodfestival den 3. september 2017. Foto: Mette Christine Schulz -
Fredag aften var der masser af hygge i teltet på Storetorv trods det massive regnvejr udenfor. Foto: Søren Gylling -
Aabenraa havde fået sin egen møntenhed for en aften, da alle street food retterne blev betalt med mojn-coins. Foto: Søren Gylling -
Gourmetmad i miniformat var populært, og der blev solgt 2100 retter mad til street food festival. Foto: Søren Gylling -
Havnens Dag var også en del af festivalen, og her var der masser af aktiviteter både til vands, til lands og i luften hele lørdagen. Foto: Timo Battefeld -
Smagsprøver var der masser af til gourmetfestivalen. Foto: Mette Christine Schulz -
Det gode vejr lørdag blev nydt på Storetorv med vin og hygge. Foto: mette Christine Schulz -
To af arrangørerne, Dorthe Hilbig i midten, og Nikka Friis Jørgensen, til højre, var godt trætte lørdag eftermiddag, men fik ny energi af de mange glade gæster og de mange roser, som de fik for arrangementet. Foto: Mette Christine schulz -
Børnene hyggede sig med de mange aktiviteter til Havnens Dag. Foto: Timo Battefeld