Fredag var der travlt i køkkenet på Kongensbro Kro. Flere end 800 nytårsmenuer skulle forberedes til afhentning søndag.
Copy link address
Vibeke Skov , vibsk@viborgfolkeblad.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Køkkenchef Mikkel Nesbit Andersen styrer dagens arbejde og de tre elever, så gourmetmenuen kan stå klar til søndag formiddag. Til højre elev Tanja Andersen. Foto: Morten Dueholm -
Elev Tanja Andersen hjælper med at skære de bagte ananas, der skal bruges til desserten. Foto: Morten Dueholm -
Mikkel Nesbit Andersen tjekker lige, om elev Søren Bruun har styr på en af formidagens opgaver. Foto: Morten Dueholm -
På sine uundværlige sedler streger køkkenchefens opgaverne over med rød tusch, når de er klaret. Foto: Morten Dueholm -
Fredag formiddag er der kommet godt 800 bestillinger på nytårsmenuen - omkring 100 flere end sidste år - og Mikkel Nesbit Andersen må til telefonen mange gange. Foto: Morten Dueholm -
Elev Mads Charlie Mølgaard Stigsen gør klar til den hvide chokolademousse, mens Mikkel Nesbit Andersen skærer terrine i skiver. Foto Morten Dueholm -
Ret nummer to på menuen er kyllinge terrine, svøbt i skinke fra Skagen. Foto: Morten Dueholm