Annonce
Der var lune fiskefrikadeller på panden til en kold lørdag på markedet, ad oktober udgaven blev holdt i lørdags. Skal det blive ved med at dufte af markedsdage i Bjerringbro, skal der nye kræfter på banen, lyder det fra styregruppen bag Mad- og Kunstmarkedet. Foto: John Braad
Bjerringbro Avis

Mad- og Kunstmarkedet mangler frivillige

Det populære initiativ er på vej mod enden, med mindre der er nye frivillige, der træder til for at hjælpe med Mad- og Kunstmarkedet i Bjerringbro.

Annonce
  • Der var lune fiskefrikadeller på panden til en kold lørdag på markedet, ad oktober udgaven blev holdt i lørdags. Skal det blive ved med at dufte af markedsdage i Bjerringbro, skal der nye kræfter på banen, lyder det fra styregruppen bag Mad- og Kunstmarkedet. Foto: John Braad
  • Der var masse af sæsonvarer i boderne - friskepresset æblemost, masser af æbler fra egne haver og grønkål i stokkevis. Efteråret er over os.
  • Oktober måneds Mad- og Kunstmarked blev en våd omgang, for det regnede det meste af lørdagen - men med det rettet udstyr kunne man sagtens nyde markedsstemningen. Her er mor og datter klædt på til lejligheden.
  • Trods det våde oktobervejr var der god stemning, og der blev handlet fra start til slut.
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Hedemølle Efterskole bød på musical

Bjerringbro Avis

Stafet For Livet gør klar til årets stafet

Bjerringbro Avis

Brille-damen fylder rundt

Bjerringbro Avis

Mindestund for Søren Pape Poulsen

Bjerringbro Avis

Penge fundet: Nu skal 'Træfolket' bygge en rigtig kåg - og den skal kunne sejle

Bjerringbro Avis

Borgergruppe ønsker at bygge seniorbofællesskab

Bjerringbro Avis

Frank deler gratis mad ud hver fredag: Det er noget, der gør mig glad

Annonce