Annonce
Vores helt store opgave er at have oste nok på lageret - uden at have for mange. Og det er en stor udfordring, grænsende til det umulige, når ostene skal ligge op til to år, før de er færdiglagrede, fortæller Ole Jørn Frederiksen her inde på lageret, hvor et tryk på en elevatorknap giver en ergonomisk fornuftig arbejdsrutine med de ellers tunge oste.
Ugeavisen Bramming

25 år med berømt ost og smør i Jernved

JUBILÆUM: Ole Jørn og Laila havde aldrig hørt om Jernved Mejeri for 25 år siden. I dag ejer de det selv og er kendt videnom for især deres fine oste.

Annonce
  • 25 år med berømt ost
    Vores helt store opgave er at have oste nok på lageret - uden at have for mange. Og det er en stor udfordring, grænsende til det umulige, når ostene skal ligge op til to år, før de er færdiglagrede, fortæller Ole Jørn Frederiksen her inde på lageret, hvor et tryk på en elevatorknap giver en ergonomisk fornuftig arbejdsrutine med de ellers tunge oste.
  • 25 år med berømt ost (2)
    Vi skelner ikke så voldsomt mellem arbejde og fritid, og vi har det godt med hinanden her på mejeriet.
  • 25 år med berømt ost (3)
    Laila med en af de færdiglagrede oste, der er klar til forsendelse.
  • DSC_4032
    Laila og Ole Jørn i ostebutikken, hvor private kan købe ost af mange forskellige slags.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce