Annonce
Ivan er lidt af en gourmand ? både når det gælder om at smage og indtage maden og når den skal planlægges og kreeres ved køkkengryderne eller over havegrillen, som hos familien Møbjerg bruges både sommer og vinter. Her det et par gode entrecote-bøffer, der gøres klar. Foto: Prebens Foto & Video
Ugeavisen Bramming

Farvel Bramming - efter 22 år

Bramming-tiden har været den bedste, siger mediechef Ivan Møbjerg, der takker af ved en reception i Restaurant Hole in One på tirsdag eftermiddag.

Annonce
  • prebens Foto og Video
    Ivan er lidt af en gourmand ? både når det gælder om at smage og indtage maden og når den skal planlægges og kreeres ved køkkengryderne eller over havegrillen, som hos familien Møbjerg bruges både sommer og vinter. Her det et par gode entrecote-bøffer, der gøres klar. Foto: Prebens Foto & Video

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce