Annonce
Ingredienserne til bagværket var en kombination af tyske og danske produkter og børnene lærte derfor også at bruge ting, de ikke lige havde prøvet før. Her vanillebudding og Schmand. Foto: Karin Lorenzen
Digeposten

Bag for en sag

4 piger fra den tyske SFO i Løgumkloster har bagt til det gode formål og kagerne blev serveret på Lindevang.

Annonce
  • Ingredienserne til bagværket var en kombination af tyske og danske produkter og børnene lærte derfor også at bruge ting, de ikke lige havde prøvet før. Her vanillebudding og Schmand. Foto: Karin Lorenzen
  • Først skal der vejes mel, sukker og fedtstof af, før dejen kan æltes og blive til mørdejsbund. Foto: Karin Lorenzen.
  • Opgaverne løste pigerne på skift, mens pædagog Sandra Rehse ind i mellem forklarede om ingredienser og opskrifter. Foto: Karin Lorenzen
  • Der skulle bruges kræfter i køkkenet, fordi der jo skulle bages store portioner. Foto: Karin Lorenzen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce