Ravsted skole etablerede i 2017 en skolehave, hvor eleverne selv dyrker grøntsager der bruges til skolens madkundskabsundervisning
Copy link address
Karin L. Kjærgaard , klk@digeposten.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Når bolledejen skal deles, bliver madkundskab hurtigt til matematik. Del dejen, så alle fire børn på holdet kan lave 3 boller hver. Foto: Karin Lorenzen -
Til madlavningen hører også rengøring, og det kan børnene sagtens finde ud af. Foto: Karin Lorenzen -
Og når bollerne er bagt og bordet tørret af, skal der også dækkes bord. Foto: Karin Lorenzen -
Det er sjovt og hyggeligt at bage og lave mad, og alle sanser er i spil. Foto: Karin Lorenzen -
Så skulle der tælles til tolv. Foto: Karin Lorenzen -
Alle børn deltog med stor begejstring. Foto: Karin Lorenzen -
12 boller i en portion, fire børn på et hold - ved bordene blev der regnet, delt og formet. Foto: Karin Lorenzen -
Grupperne løste alle opgaven, og der blev fundet forskellige metoder ved de forskellige borde. Foto: Karin Lorenzen -
Lærer Hanne Eckholt måtte ind i mellem hjælpe til med den klistrede dej. Foto: Karin Lorenzen -
Selv opvasken var de sammen om i grupperne. Foto: Karin Lorenzen -
Selv opvasken var de sammen om i grupperne. Foto: Karin Lorenzen -
Der blev arbejdet koncentreret på at fjerne dejen fra bordet. Foto: Karin Lorenzen