Annonce
Michael Sørensen, der er leder af vinafdelingen i SuperBrugsen Give, glæder sig til at kunne præsentere en palette af gode whiskymærker lørdag den 29. april. Foto: Christina Mosegaard
Give Avis

SuperBrugsen i Give sætter fokus på whisky og knaldgode kup

Er whiskyen røget? Er den tjæret, blød, rund eller skarp. Hvad er forskellen på single malt og blended whisky? Hvilken whisky passer bedst i min smag? Hvad har alderen at sige? Spørgsmål som disse og mange flere, har kunderne nu mulighed for at

Annonce
  • Michael Sørensen, der er leder af vinafdelingen i SuperBrugsen Give, glæder sig til at kunne præsentere en palette af gode whiskymærker lørdag den 29. april. Foto: Christina Mosegaard
Give Avis

Landsdækkende mangel blev ikke et problem: Fik Dorthe ansat i første forsøg

Annonce
Give Avis

Kebabhus lukkede - nu åbner der et nyt spisested på adressen

Annonce
Give Avis

Fra fem til syv på ingen tid: Og så skal byen lige op at runde 6000 indbyggere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Byd foråret velkommen med musik, fællessang og fortælling

Give Avis

Her jagter de både flere penge og flere gæster: Mathias skal sikre stedets fremtid

Give Avis

Det sker: Kom til årsmøde i Give Udviklingsråd og få viden om genveje til fondsmidler

Give Avis

Det sker: Kandis-koncert i Givskud

Give Avis

Streamet foredrag om atombomben

Give Avis

Kent nyder stor respekt blandt kolleger: Holdspilleren med den enorme viden runder nu 40 år hos Lego

Annonce