Gæstgivergården Phønix er kommet godt i gang, og næste skridt er at tilbyde "dagens middag" til afhentning.
Copy link address
Mette Grith Sørensen (meja@bergske.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
De tre gamle stuer er dejlige at gå i, siger personalet på Gæstgivergården Phønix. "Der er sådan en fin summen, når der er gæster i stuerne". Foto: Mette G. Sørensen -
Jeg kunne ikke stå for fristelsen - og jo, annanassodavanden fra Hancock smager af min barndom :-) Foto: Mette G. Sørensen -
Svampetoast. Et godt tykt stykke sprød, ristet sprødt på ydersiden og med sej krumme - og så den skønneste omgang blandede svampestuvning. Rigtig sæson-mad. Foto: Mette G. Sørensen -
Grydestegt kylling, serveret med tilbehøret (kartofler, sovs, rabarberkompot og agurkesalat) i skåle ved siden af, så man selv kan forsyne sig. Foto: Mette G. Sørensen -
Kyllingen ryger væk fra menukortet i oktober - i stedet kommer wienerschnitzlen på menuen. Også en lækker klassiker. Foto: Mette G. Sørensen -
Rødgrøden er så overraskende god, at jeg spiste over halvdelen, selv om jeg normalt ikke er til desserter. Den er syrlig og garneret med hele bær og sprøde mandelstykker. Den fede fløde serveres i en lille flaske til. Foto: Mette G. Sørensen