Den hjemmelavede, klassiske julefrokost er bedst, mener indehaver af Greva, der går en travl tid i møde: Julefrokosttiden
Copy link address
Lone Bering (lb@hsfo.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Der skæres masser af bacon til leverpostejen...Foto: Søren E. Alwan -
Hanne Rasmussen laver masser af leverpostej året rundt...Foto: Søren E. Alwan -
Julekålen er også hjemmekogt og hjemmelavet. Måske giver det lidt mere arbejde, men Hanne Rasmussen foretrækker at lave tingene selv. Foto: Søren E. Alwan -
Hanne Rasmussen kunne ikke drømme om at købe leverpostejen hos en grossist - den laver hun også selv. Foto: Søren E. Alwan -
Medisterpølsen, der også er populær på julefrokostbordene, laves dog ikke hos Greva. Den køber Hanne Rasmussen hos Hornsyld-slagteren. Foto: Søren E. Alwan -
Foto: Søren E. Alwan -
Fiskefiletten er populær også ved juletid. Og hos Greva er filetterne altid hjemmepaneret og pandestegte. Foto:Søren E. Alwan -
Hanne Rasmussen tager gerne det ekstra arbejde med, når hun selv panerer fiskefiletterne. Det giver det aller bedste resultat. Foto:Søren E. Alwan -
Foto: Søren E. Alwan