Grillen er i fuld gang på folks terrasser, selv om sommervejret indtil nu har skuffet rundt omkring. Folk skal jo alligevel have noget at spise - og sommermånederne betyder for mange grilltid, siger slagtermester Jesper Pedersen, Beringsslagteren, so
Copy link address
Lone Bering (lb@hsfo.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
- Der er altid plads til en pølse, når man griller på terrassen, mener slagtermester Jesper Pedersen, Beringsslagteren. Foto : Søren E. Alwan -
Man går aldrig fejl af en god, rød bøf, siger Jesper Pedersen. Foto : Søren E. Alwan -
Hele stege - f.eks. porchetta - er en populær spise på grillen. Foto: Søren E. Alwan -
Beringsslagteren forbereder meget af kødet, så tilberedningen bliver nem hjemme i kundens køkken. Foto : Søren E. Alwan -
Danskerne har fået mere mod på at grille andet end pølser og kaster sig ud i at grille større stykker kød. Så er det især vigtigt at vælge kul eller briketter af god kvalitet, siger Jesper Pedersen. Foto : Søren E. Alwan -
Hos Beringsslagteren er det meste hjemmelavet - også pølserne, som der findes et stort udvalg af. Foto : Søren E. Alwan -
Man opnår især succes ved at grille kød, der er let marmoreret. Foto : Søren E. Alwan -
Foto : Søren E. Alwan