Bryan Francisco kom til Gran-familien og steakhouse-restauranten Møhr som medejer i august sidste år. I dag har han og stedets køkkenchef Kenneth Godthaab tilføjet spisestedet et nyt koncept, og der er arbejdet meget på at skabe det rette hold af ansatte. Bryan Francisco vil styrke Møhr i et sådant omfang, at han og de øvrige tre medejere kan træde i baggrunden - næste mål er nye restauranter.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan -
På Møhr var det indtil september sidste år udelukkende bøffen, der var omdrejningspunktet. Siden er "Smagen af Møhr" kommet til. Foto: Søren E. Alwan -
Bryan Francisco og Kenneth Godthaab har i alt beskedenhed sat sig det mål, at Møhr skal kunne åbne menneskers sind og skabe imødekommenhed og glæde via sit mad-program. Foto: Søren E. Alwan -
Det skal være en unik oplevelse at træde ind på Møhr, er visionen. Selv stedets badeværelser skal byde på noget originalt, fortæller folkene bag. Foto: Søren E. Alwan -
Visionerne er store og gryderne af samme grund stort set altid i kog på Møhr. Foto: Søren E. Alwan -
Køkkenchef Kennet Godthaab i fuld gang med forberedelserne til aftenens gæster. Foto: Søren E. Alwan -
Den rette kødudskæring og det gode mad skal være en selvfølgelighed på Møhr. Den vision kalder stedets folk for en naturlig og underspillet professionalisme. Foto: Søren E. Alwan -
I restauranten finder man modningsskab, blandt andet med et kalvehjerte til at frembringe smagen af umami - den femte grundsmag, der sammen med surt, salt, sødt og bittert udgør de fem grundsmage. Foto: Søren E. Alwan -
Det er i detaljerne, kvaliteten ligger, mener man på Møhr, hvor hver en genstand er nøje udvalgt. Foto: Søren E. Alwan -
Restaurant Møhr åbnede i 2016 - dengang udelukkende som et steakhouse. Siden er der blevet skruet op for visionerne. Foto: Søren E. Alwan -
I kælderen har Møhr deres vinafdeling med et bredt udvalg af vine - og i alle priskategorier, hvor der også er mulighed for at dække op til et mindre selskab. Foto: Søren E. Alwan -
Resultatet af restaurant Møhrs opskrift på citronpure, hjertesalat og pighvar, som er nævnt her på siden - god appetit! Foto: Jesper Rais.