Annonce
Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan
Horsens Posten

Møhr: Gerne mere end et godt måltid, tak!

Bryan Francisco kom til Gran-familien og steakhouse-restauranten Møhr som medejer i august sidste år. I dag har han og stedets køkkenchef Kenneth Godthaab tilføjet spisestedet et nyt koncept, og der er arbejdet meget på at skabe det rette hold af ansatte. Bryan Francisco vil styrke Møhr i et sådant omfang, at han og de øvrige tre medejere kan træde i baggrunden - næste mål er nye restauranter.

Annonce
  • Søren E. Alwan
    Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    På Møhr var det indtil september sidste år udelukkende bøffen, der var omdrejningspunktet. Siden er "Smagen af Møhr" kommet til. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Bryan Francisco og Kenneth Godthaab har i alt beskedenhed sat sig det mål, at Møhr skal kunne åbne menneskers sind og skabe imødekommenhed og glæde via sit mad-program. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Det skal være en unik oplevelse at træde ind på Møhr, er visionen. Selv stedets badeværelser skal byde på noget originalt, fortæller folkene bag. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Visionerne er store og gryderne af samme grund stort set altid i kog på Møhr. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Køkkenchef Kennet Godthaab i fuld gang med forberedelserne til aftenens gæster. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Den rette kødudskæring og det gode mad skal være en selvfølgelighed på Møhr. Den vision kalder stedets folk for en naturlig og underspillet professionalisme. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    I restauranten finder man modningsskab, blandt andet med et kalvehjerte til at frembringe smagen af umami - den femte grundsmag, der sammen med surt, salt, sødt og bittert udgør de fem grundsmage. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Det er i detaljerne, kvaliteten ligger, mener man på Møhr, hvor hver en genstand er nøje udvalgt. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Restaurant Møhr åbnede i 2016 - dengang udelukkende som et steakhouse. Siden er der blevet skruet op for visionerne. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    I kælderen har Møhr deres vinafdeling med et bredt udvalg af vine - og i alle priskategorier, hvor der også er mulighed for at dække op til et mindre selskab. Foto: Søren E. Alwan
  • Resultatet af restaurant Møhrs opskrift på citronpure, hjertesalat og pighvar, som er nævnt her på siden - god appetit! Foto: Jesper Rais.
Horsens Posten

Horsens Holder klar med åbningsprogram: Glimmer, gratis pizza og motorsav

Annonce
Horsens Posten

Festugen sætter klimaet på dagsordenen for skolebørn

Annonce
Horsens Posten

Manden bag kalder det Danmarks skøreste og dummeste løb - og han elsker det: Bilkas tag og p-tårn indtages i påsken af løbere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Tanja Sjøberg overtog fodklinikken på Sønderbrogade: - Nu føler jeg mig hjemme

Horsens Posten

DM i flødeost: Juta laver Danmarks bedste hvidløgsost- igen!

Horsens Posten

Vorsømanden Jens Gregersen svinger blyanten live på fynsk museum

Horsens Posten

Ser du din by? Tjek her, om du har styr på byens skulpturer - og vind

Horsens Posten

Gigainsekter og saltstænger: Hvad sker der i Kuben?

Horsens Posten

Lokal forfatter slår alle de andre med sin bog om "en superhelt af international klasse": Hædres for årets bedste krimi

Horsens Posten

Kendt loppemarked kommer til byen: Giver børnetøj og -udstyr nyt liv

Hedensted/Juelsminde Avis

De kendte bagmænd kalder Café Gnist for fremtidens motorvejscafé, og den åbner i morgen

Annonce