Sara og David Allermand har haft stort rykind i deres nye restaurant på Torvet, Byens Spisehus, der åbnede 1. juni - med pæredanske retter på menukortet og så meget, du kan spise.
Copy link address
Lone Bering (lb@hsfo.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Aleksander "Bjørn" Yanchev er kok i Byens Spisehus på Torvet. Her laver han mad helt fra bunden og med gode råvarer. Foto : Søren E. Alwan -
Benedikte Mikkelsen serverer i restauranten - her er det klassikeren stegt flæsk med persillesovs. Foto : Søren E. Alwan -
Sara og David Allermand er nye ejere af den tidligere restaurant Dansk på Torvet. Den er nu blevet til Byens Spisehus. Parrets koncept er jævne danske retter, lavet fra bunden, med gode råvarer og "spis hvad du kan". Foto : Søren E. Alwan -
Man venter ikke længe på sine retter i Byens Spisehus - det er også en af de ting, som ejerparret lægger vægt på. Foto : Søren E. Alwan -
Sara Bomholt Allermand har været på besøg på mange loppe- og genbrugsmarkeder for at finde gamle, fine sager som denne tallerkenrække med tallerkener. Foto : Søren E. Alwan -
Småmøbler og blåemaljeret køkkengrej er fordelt over hele restauranten. Foto : Søren E. Alwan -
"Legevinduet", som Sara Allermand kalder dette legehjørne, er for restaurantens yngste gæster. Her kan de forlyste sig med gammelt husgeråd, tøj, tasker briller og hatte, mens mor og far spiser færdigt. Foto : Søren E. Alwan -
Foto : Søren E. Alwan -
Foto : Søren E. Alwan -
Så er der serveret: En gang stegt flæsk med persillesovs. Foto : Søren E. Alwan -
Med restauranten på Torvet 26, Byens Spisehus, er en gammel drøm gået i opfyldelse for ægteparret Sara og David Allermand. Foto : Søren E. Alwan -
Der var travlhed på åbningsdagen i Byens Spisehus i Torvet 26. Privatfoto