Prisvindende lokal restaurant skal repræsentere Danmark ved stor international kokkekonkurrence
Sammen med sin sommelier, Jill Völcker, skal indehaver af Sdr. Bjert Kro, Emil Rask Bahr, repræsentere Danmark ved Copa Jerez i 2025, når verdens eneste kokkekonkurrence omhandlende parring af sherry og mad skal afholdes. Sidste år vandt Danmark denne konkurrence.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh raf@jv.dk
Annonce
Køkkenchef Emil Rask Bahr (t.h.) og sommelier Jill Völcke fra Sdr. Bjert Kro vandt XI Copa Jerez - en kokkekonkurrence for parring af mad og sherry - foran tre andre danske hold og skal til næste år dermed repræsentere Danmark ved Copa Internacional i Jerez 2025. Foto: Nogens Note
Vinderdesserten består af arme riddere lavet af surdej med ceylon-kanel og confit af kumquats med orange tagetes og is lavet på surdejskrummer med saltet rosmarinkaramel og kardemommesirup, og den vil i den kommende tid indgå i Sdr. Bjert Kros menu. Pressefoto: Nogens Note
Juryen ved XI Copa Jerez 2024 (fra venstre): Carmen Aumesquet (promotion direktør Consejo Regulador de Jerez og Manzanilla), Jonathan Berntsen (The Samuel og vinder af VIII Copa Jerez), Francis Cardeanu (kok og jury-præsident), Allan Schultz (Parsley Salon og vinder X Copa Jerez), Anders Halskov-Jensen (vinanmelder) og Julie Brink Færch (Dansk Sommelier Uddannelse). Pressefoto: Nogens Note