Annonce
Christine Monica Justesen - 38 år: - Jeg har arbejdet på Møllevangen, og her hjalp de mig i gang med en uddannelse som SOSU-assistent. I dag arbejder jeg i hjemmeplejen i Tønder Kommune. Jeg bor i Agerskov, og jeg synes, det er så vigtigt, at man støtter lokale projekter. Det er imponerende med de mange ildsjæle, der er her, og det er et fantastisk arrangement, folkene bag friplejehjemmet har lavet for at skaffe penge til projektet. Ved at støtte et lokalt projekt som oprettelsen af et friplejehjem lærer vi også vore børn, at det er vigtigt at støtte tiltag i det område, hvor du bor. Og så skal de ældre altså ikke sendes væk fra byen, når de får behov for en plejehjemsplads.
Midtsyd

Hvorfor støtter du Agerskov Friplejehjem Møllevangen

Annonce
  • Christine Monica Justesen - 38 år: - Jeg har arbejdet på Møllevangen, og her hjalp de mig i gang med en uddannelse som SOSU-assistent. I dag arbejder jeg i hjemmeplejen i Tønder Kommune. Jeg bor i Agerskov, og jeg synes, det er så vigtigt, at man støtter lokale projekter. Det er imponerende med de mange ildsjæle, der er her, og det er et fantastisk arrangement, folkene bag friplejehjemmet har lavet for at skaffe penge til projektet. Ved at støtte et lokalt projekt som oprettelsen af et friplejehjem lærer vi også vore børn, at det er vigtigt at støtte tiltag i det område, hvor du bor. Og så skal de ældre altså ikke sendes væk fra byen, når de får behov for en plejehjemsplads.
  • Jonna Møller - 35 år: - Jeg er her sammen med min mand og vore to piger på tre og seks år. Også mine svigerforældre er med her i aften. Vi bor lidt uden for Agerskov, og grunden til, at vi støtter projektet, er, at det er så vigtigt, at vi bibeholder et plejehjem her i Agerskov. Det er et fint arrangement, der er stablet på benene, og et godt projekt, som jeg gerne støtter.
  • Jakob Wiborg - 69 år: - Vi skal bevare vort plejehjem, for når vi bliver gamle og har behov for at bo på et plejehjem, så har vi det her i byen. Vi bor i Agerskov, og vi har givet til både husstandsindsamling og deltager her i aften, hvor der skal samles endnu flere penge ind til Agerskov Friplejehjem Møllevangen.
  • Niclas Johannsen - 17 år: - Jeg går på Agerskov Ungdomsskole og er her, fordi vores forstander og viceforstander skal cykle med til sponsorløbet. Dem skal vi naturligvis heppe på. Vi har fået mad inde ved fællesspisningen, så på den måde har vi også bidraget - eller skolen har. Jeg synes, det er meget fint at indsamle penge til et projekt på denne måde. Jeg kommer fra Tinglev, som også er en mindre by, så det er fint, at man står sammen.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce