Meget har ændret sig siden den i dag 57-årige slagtermester Christian Sørensen overtog Frederiksberg Kødforsyning tilbage i 1992. Dengang havde byen omkring 15 slagterier. I dag er der kun en håndfuld tilbage. Frederiksberg Kødforsyning er et af
Copy link address
Laura Uldahl Aggernæs , lauag@amtsavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Christian Sørensen har faktisk også haft et andet slagteri kortvarigt, nemlig Valdemarsvejs kødudsalg. Det valgte han dog at lukke igen, da det lå for tæt på hans anden forretningen. Foto: Annelene Petersen -
Dorthe Sørensen startede ud med at være Christians ansatte, men endte som hans kone. I dag arbejder ægteparret stadig sammen. - Hun arbejder på lige fod med de andre ansatte, og hun har lige så mange lukkevagter som dem. Der er ingen forskel, for jeg gider ikke høre på, at jeg forskelsbehandler hende, bare fordi vi deler samme seng, siger Christian Sørensen. Foto: Annelene Petersen -
I Frederiksberg Kødforsyning betjener de mere end tusinde kunder om ugen. Foto: Annelene Petersen -
Christian Sørensen har boet i Vorup siden 1982. Foto: Annelene Petersen -
- Folk vil helst slippe for at smøre madpakke. Så vil de hellere ringe og bestille en hos os, fortæller Christian Sørensen. På billede ses en ansat i færd med at stege mørbradsbøffer. Foto: Annelene Petersen -
I ugens løb bliver der skåret 60-70 kg spegepølse og 100 rullepølser ud til de mange pålægsfade. Foto: Annelene Petersen -
Frederiksberg Kødforsyning er en synlig del af bylivet. Blandt andet sponsorerer de flere af byens store sportshold, ligesom at de ofte står for maden til de VIP-arrangementer, som sportsholdene inviterer til. Foto: Annelene Petersen