For parret bag restaurant Det Gamle Apothek er det passionen snarere end pengene, der driver værket. Alligevel har Mike Pabst og Dorthe Bjørn med tiden indset, at de med tre restauranter og 45 ansatte også bliver nødt til at have fokus på at tjene penge for at få det hele til at køre rundt.
Copy link address
Laura Uldahl Aggernæs , lauag@amtsavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Mens Mike Pabst som oftest er at finde på Café Jens Otto, hvor han betjener kunder, holder Dorthe Bjørn sig mere backstage. Her holder hun blandt andet holder snor i personalet, står for annoncering og planlægning af selskaber og arrangementer på de tre spisesteder. - På den måde supplerer vi hinanden fint, siger Dorthe Bjørn. Foto: Annelene Petersen -
Loftet er et af de mest tydelige levn fra Krone Apotekets kronede dage. Foto: Annelene Petersen -
På Restaurant Det gamle Apothek er der 11 ansatte, heraf seks fuldtidsansatte, tre tilkaldevikarer og to rengøringsassistenter. Foto: Annelene Petersen -
- Selvom vi ikke er faguddannede, så ved vi godt, hvordan tingene skal være, siger Dorthe Bjørn, der sammen med Mike Pabst har store ambitioner for deres tre spisesteder. Foto: Annelene Petersen -
- Der er mange, der tager væk fra Randers og til for eksempel Aarhus for at tage ud og spise fint. Men dem vil vi gerne have bliver her i byen, fortæller Dorthe Bjørn om parrets tanke med restauranten. Foto: Annelene Petersen -
I forbindelse med istandsættelsen af restaurant Det Gamle Apothek, har parret blandt andet fået banket puds ned fra væggene, udskifte vinduer og istandsat gamle køkkenborde, der ved en køkkensnedkers hjælp er blevet lavet om til spiseborde til restaurantens spisende gæster. Foto: Annelene Petersen -
På restaurant Det Gamle Apothek kan man de fleste fredage og lørdage opleve levende musik. Foto: Annelene Petersen -
- Vi var godt klar over, at det ville være en stor mundfuld. Kælderen er jo ligeså stor som restauranten. Og det har været og er stadig en stor mundfuld, fortæller Dorthe Bjørn om arbejdet med at istandsætte restauranten. Foto: Annelene Petersen