Annonce
Claus Christensen kalder Brorsonsmindes julefrokostmenu for traditionel på den utraditionelle måde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Brorsonsminde har en julemenu med spræl i

Brorsonsmindes julefrokostmenu er med blandt andet laks, medister, and og ris ala mande - tilberedt med lidt "spræl".

Annonce
  • Claus Christensen kalder Brorsonsmindes julefrokostmenu for traditionel på den utraditionelle måde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Der er mange lækre ingredienser på Brorsonsmindes julemenu, som kan bestilles til minimum otte personer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Annonce
Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Ugeavisen Ribe

Aksel er dukket op, og Kamma har sendt sig selv på barsel: Butikken på kendt plads får hun hjælp til

Ugeavisen Ribe

- Jeg er besat af træer: Carsten har fundet og registreret 800 træer

Ugeavisen Ribe

Victoria kæmper for at blive den bedste i Danmark: Her er hendes største udfordring

Ugeavisen Ribe

Den ene halvdel af lederduoen på Vadehavscentret takker af: Nu skal der være lidt mere Sanne-tid

Ugeavisen Ribe

Se listen: Alle byens største foreninger buldrer frem - se hvem der har fået flest nye medlemmer

Ugeavisen Ribe

Modige Anne traf knivskarp beslutning, da hun fik børn

Annonce