Annonce
Der er blandt andet syltet kaninlår på tallerkenen og fransk vin i glassene, når restaurantchef Kenneth Andresen Pretorius tager mod gæsterne til Goût de France på Restaurant Kolvig. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Dobbelt op på fransk mad og vin i Ribe

Både Hotel Dagmar og Restaurant Kolvig åbner dørene til Goût de France, en fransk aften med mad og vin, den 21. marts.

Annonce
  • Der er blandt andet syltet kaninlår på tallerkenen og fransk vin i glassene, når restaurantchef Kenneth Andresen Pretorius tager mod gæsterne til Goût de France på Restaurant Kolvig. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Restaurantchef Allan Jakobsen og souschef Søren Brønk har fokus på det franske bondekøkken til Goût de France på Hotel Dagmar. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Historien om Korsbrødregade

Annonce
Ugeavisen Ribe

Påsken er lig med hygge og tid med familien: Det må ikke være en selvfølge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Drengene har været med længe: Nu får kvinderne fra klubben også chancen for at spille på eliteniveau

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Nu åbner Lis sin kaffesmed i nabobyen med Mette som daglig leder: Tidligere tøjbutik får nyt liv

Ugeavisen Ribe

Så er storken endelig landet i domkirkebyen: Jeg kunne høre næbbet klapre og var ikke i tvivl

Ugeavisen Ribe

200 sagde farvel til chefen gennem 25 år: - Vi har gjort det, vi skulle

Ugeavisen Ribe

Farvel til klubbens ambassadør: Ib forlod formandsstolen og blev hyldet med en særlig udnævnelse

Ugeavisen Ribe

Fællesskab, inspiration og bajere: Broderifestivalen i Ribe fik besøg langvejsfra og vender tilbage

Ugeavisen Ribe

Butiksejere får den fineste hilsen: "Ønsker det bedste for jer. Det har været en fornøjelse"

Annonce