Annonce
Marie Bonal får en ekstra hånd i køkkenet på Vester Vedsted Vingård i form af den franske kok Xavier Melletier. Det styrker vingården væsentligt. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Fransk Michelinkok styrker Vester Vedsted Vingård

Vester Vedsted Vingård har fra 1. februar ansat en ny, fransk kok i køkkenet. Han kommer med erfaring fra Restaurant Nimb og Michelinrestauranter i Paris, og er blandt andet tiltrukket af Vadehavsregionens fantastiske råvarer og vingårdens ultralokale koncept.

Annonce
  • Marie Bonal får en ekstra hånd i køkkenet på Vester Vedsted Vingård i form af den franske kok Xavier Melletier. Det styrker vingården væsentligt. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Annonce
Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Annonce
Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Ugeavisen Ribe

Aksel er dukket op, og Kamma har sendt sig selv på barsel: Butikken på kendt plads får hun hjælp til

Ugeavisen Ribe

- Jeg er besat af træer: Carsten har fundet og registreret 800 træer

Ugeavisen Ribe

Victoria kæmper for at blive den bedste i Danmark: Her er hendes største udfordring

Ugeavisen Ribe

Den ene halvdel af lederduoen på Vadehavscentret takker af: Nu skal der være lidt mere Sanne-tid

Annonce