Annonce
Anders Gersdorff Toft, 3x Ribe Katedralskole: - Vi har haft et rigtig godt kammeratskab i vores klasse. Det har gjort hverdagen sjov og afslappet og gjort, at man godt har gidet at komme i skole. Jeg tror, at sammenholdet i klassen har været større end i andre klasser, for de fleste i klassen har været med.- Nu skal vi drikke rigtig meget øl, og så skal jeg holde et sabbatår, hvor jeg skal arbejde som lærervikar og måske en tur til New Zealand. Senere vil jeg gerne læse psykologi.
Ugeavisen Ribe

Ribestudenter: - Fællesskabet har været det fedeste

Studenter i Ribe er enige om, at det bedste ved deres gymnasietid har været det sociale liv.

Annonce
  • Anders Gersdorff Toft, 3x Ribe Katedralskole: - Vi har haft et rigtig godt kammeratskab i vores klasse. Det har gjort hverdagen sjov og afslappet og gjort, at man godt har gidet at komme i skole. Jeg tror, at sammenholdet i klassen har været større end i andre klasser, for de fleste i klassen har været med.- Nu skal vi drikke rigtig meget øl, og så skal jeg holde et sabbatår, hvor jeg skal arbejde som lærervikar og måske en tur til New Zealand. Senere vil jeg gerne læse psykologi.
  • Signe Mathiesen, 3b Handelsgymnasiet Ribe:- Det bedste har været de sociale relationer og de gode arrangmeneter, hvor vi har lært de andre klasser bedre at kende. Fællesskabet har været rigtig stort, og det har nok gjort, at vi er blevet mere åbne over for andre.- Nu skal jeg nyde at være blevet student. Jeg skal have et sabbatår og tjene nogle penge, og så vil jeg gerne læse medievidenskab på et senere tidspunkt.
  • Casper Schmidt, 3a Handelsgymnasiet Ribe:- Det fedeste har været sammenholdet og fællesskabet i klassen. Vi har haft rigtig mange gode oplevelser sammen, blandt andet studieturen til Napoli.- Jeg er lidt i tvivl, om jeg vil tage et sabbatår eller læse videre som speditør efter sommerferien. Begge dele kunne gavne modenheden. Hvis det bliver til sabbatår, vil jeg gerne rejse til Asien.
  • Neeta-Emelia Nielsen, EUX klassen Handelsgymnasiet Ribe:- Jeg synes, at det bedste har været, at lærerne har været rigtig søde og hjælpsomme. Sammenholdet i klassen har også været godt, og vi har haft nogle fantastiske fester. Jeg vil også savne kantinen.- Jeg skal på Rødding Højskole på designlinjen. Jeg fik øjnene op for design i faget her på skolen, og senere vil jeg enten læse videre til noget med musik eller som fotograf.
  • Alberte Stenderup Rasmussen, 3z Ribe Katedralskole:- Det er helt klart det sociale, der har været det bedste ved gymnasiet. Jeg har fået skabt en ny vennekreds og mødt nye og anderledes typer mennesker, som jeg ellers ikke kom sammen med før.- Jeg skal have et sabbatår nu, hvor jeg skal arbejde og spille en masse håndbold. Jeg er med på Fredericias 1. divisionshold, og det er da en drøm, hvis jeg kunne komme til at leve af håndbold. Jeg har ikke rigtig nogen idé om, hvad jeg ellers vil læse videre til.
  • Luis Grün, 2q Ribe Katedralskole:- Det fedeste har været festerne både hver weekend og flere hverdage. På HF har der været lidt mere frihed end i gymnasiet, og der har været færre lektier og ikke så meget pres på. - Nu skal jeg arbejde i et år, og bagefter skal jeg læse International virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet i Kolding. Jeg er meget sproglig, og det vil kunne give mig job som enten tolk eller med noget logistik på havnen i Esbjerg.
Ugeavisen Ribe

Historien om Korsbrødregade

Annonce
Ugeavisen Ribe

Påsken er lig med hygge og tid med familien: Det må ikke være en selvfølge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Drengene har været med længe: Nu får kvinderne fra klubben også chancen for at spille på eliteniveau

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Nu åbner Lis sin kaffesmed i nabobyen med Mette som daglig leder: Tidligere tøjbutik får nyt liv

Ugeavisen Ribe

Så er storken endelig landet i domkirkebyen: Jeg kunne høre næbbet klapre og var ikke i tvivl

Ugeavisen Ribe

200 sagde farvel til chefen gennem 25 år: - Vi har gjort det, vi skulle

Ugeavisen Ribe

Farvel til klubbens ambassadør: Ib forlod formandsstolen og blev hyldet med en særlig udnævnelse

Ugeavisen Ribe

Fællesskab, inspiration og bajere: Broderifestivalen i Ribe fik besøg langvejsfra og vender tilbage

Ugeavisen Ribe

Butiksejere får den fineste hilsen: "Ønsker det bedste for jer. Det har været en fornøjelse"

Annonce