Annonce
Peter Lauritzen, varehuschef i Kvickly i Ribe og formand for Ribe Handelsstandsforening. - Privat har jeg privat ikke de store mål, udover at blive lidt bedre til at se mine døtre spille fodbold og følge med i deres liv. For Kvickly og Ribe Handelsstandsforening må det være, at jeg vil være med til at fortsætte den gode fremgang, vi har i gang, og jeg skal medvirke til at styrke Ribe som en aktiv by.
Ugeavisen Ribe

Voxpop: Ønsker, håb og drømme for 2018

Annonce
  • Peter Lauritzen, varehuschef i Kvickly i Ribe og formand for Ribe Handelsstandsforening. - Privat har jeg privat ikke de store mål, udover at blive lidt bedre til at se mine døtre spille fodbold og følge med i deres liv. For Kvickly og Ribe Handelsstandsforening må det være, at jeg vil være med til at fortsætte den gode fremgang, vi har i gang, og jeg skal medvirke til at styrke Ribe som en aktiv by.
  • Thorbjorn Flinker
    Jesper Holm, Ribe, forfatter og indehaver af reklamebureauet Kirk & Holm.- Jeg har ikke noget enkelt nytårsforsæt. Men jeg vil gerne være mere sammen med min familie og venner. Eksempelvis rejser min kone, Laila, og jeg sammen med venner til Grønland i foråret. Jeg glæder mig til at opleve den storslåede natur, og forhåbentligt få nogle ganske særlige oplevelser. - Der er som sådan ikke noget jeg skal nå, men som det er hvert år, skal jeg være med til at udvikle mit firma, så vi bliver dygtigere og bedre til det vi arbejder med. Jeg skal starte med at skrive min tredje bog, og hvor mange forfattere frygter dette har jeg det lige modsat. Nu har jeg skrevet den svære toer i serien, så jeg ser frem til, at jeg skal udtænke et spændende plot og finde frem til de steder, hvor romanen skal foregå.
  • Jane Madvig Søndergaard, Ribe Turistchef i Esbjerg og Fanø Kommuner. - Jeg forsøger ikke at have et nytårsforsæt, for jeg tror alligevel ikke på, at det bliver overholdt. Hvis jeg har noget jeg gerne vil ændre gør jeg det når det opstår og venter ikke med det til nytår. Jeg tager det i opløbet. - Jeg skal nå at komme endnu mere ind i mit nye arbejde som turistchef og det sser jeg frem til. Jeg er i samarbejde med Turist advisory boardet ved at lave en helt ny strategi for turismen og dette arbejde ser jeg frem til at færdiggøre i 2018 og det er noget af det vigtigste. Jeg skal privat nå at bruge en masse tid sammen med min familie og vi skal gerne have nogle gode oplevelser sammen blandt andet i vores sommerhus. Vi skal også nå at komme ud at rejse men vi har ikke planlagt noget endnu men det når vi helt sikkert også.
  • Foto: Martin Wilde
    Jens Simonsen, indehaver af Din Tøjmand Bramming og drivkraft i Bramming Handels-, Håndværker- og Industriforening.- Jeg vil prøve at får byen Bramming til at fremstå som en helhed og forsvare den faglige stolthed som handelsby.- Personligt vil jeg gerne holde sammen på familien. Vi har en, som er langt væk. Og så vil jeg være glad ved at stå op hver morgen. Det er jo ikke en selvfølgelig, når man er kommet op i vores alder.- Jeg vil gerne sørge for, vi har et godt klima i butikken, så folk synes, det er hyggeligt at komme herind.
  • Foto: Martin Wilde
    Lena Thestrup, indehaver af Jernbanecaféen på Bramming Banegård, der er en populær socialøkonomisk virksomhed med god mormormad.- Jeg har ikke ret mange. Men et af målene er allerede opnået. Vi vil gerne have spiritusbevilling til øl og vin, og det har vi fået.- Vi vil gerne nå længere ud til byens borgere. Det vil sige, vi vil gerne køre ud til flere hver dag med frisklavet ældremad. Og så håber jeg på at bevare et godt helbred for både min mand og jeg, så vi kan fortsætte i mange år endnu.
  • Tue Sorensen
    Hanne Bjørnskov, direktør for EsbjergRevyen.- Normalt laver jeg ikke fortsætter. Men jeg vil bruge endnu mere af byens tilbud, hvad angår koncerter, film i biografen og spisesteder. Jeg tror, vi efterhånden har spist os gennem de fleste steder i byen, og nu kommer der så Esbjerg StreetFood, så jeg får travlt. Og så vil jeg gerne lidt oftere til Aarhus, hvor min søn bor. og jeg SKAL huske at se de nye afsnit af ?Klovn?. Jeg er bare vild med de karakterer, der er i serien.- På det professionelle plan glæder jeg mig til at lave revyen igen. Og til at se om vi kan fortsætte succesen fra i år. Vi udvider til 12 forestillinger næste år, så jeg håber publikum bakker ligeså fint op næste år, som de gjorde i år.
  • Flemming Just, direktør for Sydvestjyske Museer. - Jeg vil prøve at sidde mindre ved pc?en om aftenen og motionere noget mere i stedet. - I løbet af det kommende år skal jeg have skrevet en bog om Jacob A. Riis, og så skal det gerne lykkes at komme på plads med finansieringen af nogle større projekter.
  • Tue Sorensen
    Kræn Christensen, provst i Skads Provsti: - Jeg skal sørge for at få mere tid til min kæreste og mine børn. Døgnet har kun 24 timer, og rigtig meget er fyldt ud med arbejde. Det er jo de mennesker, man kan forholde sig til og være sammen med i de stille stunder, hvor man lytter til hinanden og kan sænke paraderne og lade de andre sive ind. - I 2018 skak jeg få det nye hus i Skolegade op og stå. Det er et hus for de udsatte, de unge og de filosofisk interesserede. Det er første gang inden for den kirkelige verden, at vi laver sådan et hus, hvor der skal være plads til hele paletten.
  • Mark Pederson, cheftræner og sportschef i Esbjerg Energy: - Hvis jeg skulle finde på et nytårsfortsæt var det at smide et par pund. Jeg er her for at gøre mit job som træner og manager, og vi begynder at se lidt lys for enden af tunnelen med slutspillet, der nærmer sig. Derefter venter der ferie i Canada med familien. - Jeg synes, vi har opnået meget i de sidste sæsoner, og forhåbentlig stopper det ikke. Vi vil fortsætte med den succes, vi har haft, men hvert år er nyt. I sidste ende er det målet at vinde igen.
Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Annonce
Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Annonce
Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Ugeavisen Ribe

Aksel er dukket op, og Kamma har sendt sig selv på barsel: Butikken på kendt plads får hun hjælp til

Ugeavisen Ribe

- Jeg er besat af træer: Carsten har fundet og registreret 800 træer

Ugeavisen Ribe

Victoria kæmper for at blive den bedste i Danmark: Her er hendes største udfordring

Ugeavisen Ribe

Den ene halvdel af lederduoen på Vadehavscentret takker af: Nu skal der være lidt mere Sanne-tid

Annonce