Annonce
Winterfell: Vær din egen ?King in the North? på næste ferie. La Flocelliére-slottet ligger i den vestlige del af Frankrig og er næsten identisk med hjemme til House of Starks hjem. Slottet kan huse op til 14 gæster og koster omkring 3.200 kr. per nat.
Digeposten

Her skal du holde ferie...

Spændende ferieboliger, Game of Thrones-fans ikke vil kunne modstå

Annonce
  • Winterfell: Vær din egen ?King in the North? på næste ferie. La Flocelliére-slottet ligger i den vestlige del af Frankrig og er næsten identisk med hjemme til House of Starks hjem. Slottet kan huse op til 14 gæster og koster omkring 3.200 kr. per nat.
  • Riverrun: Om end Riverruns skæbne i Game of Thrones er uvis på nuværende tidspunkt, kan du i Skotland drømme dig væk i lignende gemakker. Det victorianske palæ befinder sig i et stemningsfyldt skovområde og har plads til 28 overnattende gæster, hvilket gør det oplagt til at afholde særlige begivenheder ? måske endda et bryllup, hvis du tør ... Ejendommen koster cirka 10.200 kroner i leje per nat.
  • Tower of Joy: Tårnet er mest af alt kendt som stedet, hvor den nyfødte Jon Snow gives til Ned Stark af sin døende mor Lyanna Stark. Det tilsvarende tårn er placeret i Irland og er mere end 500 år gammelt. Det otte meter høje tårn blev gennemrenoveret i år 2000 og resultatet er en perfekt kombination af nyt og gammelt. Prisen for at leje tårnet er cirka 1.100 kroner per nat, og det kan huse op til syv gæster ad gangen.
  • Storms End: Tvillingeboligen til den nu afdøde Stannis Baratheons hjem Storm?s End er det engelske Tawstock Castle i det sydvestlige England og er helt nyrenoveret indeni. Overnat sammen med syv andre gæster, og skab jeres egen magi, mens I undrer jer over hvem, der skal overtage Storm?s End efter House of Baratheon. Koster cirka 2.700 kroner per nat.
  • Horn Hill: Dun?s Castle i Skotland har en slående lighed med Horn Hill i Game of Thrones. Det skotske slot kan rumme op til 23. Prisen for at leje slottet er cirka 19.100 kroner per nat og har 12 værelser og ni badeværelser.
  • Walls of Kings Landing: En stor del af Game of Thrones foregår i Westeros centrale slot Kings Landing. Den italienske ejendom Tower Capperina minder om netop Kings Landing, og kigger man på det fra vandsiden vækker det måske minderne om en helt særlig GOT-kamp. Tårnet koster cirka 2.900 kroner at leje per nat, kan huse fire gæster og skal lejes i minimum syv nætter ad gangen.
  • Temple in King Renly?s Camp: Templet vækker nok kun en svag genkendelse hos GOT-fansene, eftersom det blot er blevet vist i baggrunden. Den cirkulære ejendom, der kan skabe associationer til templet i Game of Thrones, ligger i West Virginia i USA. Kuplen kan huse op til 14 gæster og koster cirka 5.400 at leje per nat.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce