Annonce
Dorthe og Pia har fyldt vinduerne hos Mathiasen med masser af gode udsalgstilbud. Her viser de lidt af udvalget, men kig både vinduerne efter og kom ind i forretningen der er mange flere tilbud end de her viste.
Digeposten

Velkommen til udsalg

Udsalgsstart onsdag den 28. juni.

Annonce
  • Dorthe og Pia har fyldt vinduerne hos Mathiasen med masser af gode udsalgstilbud. Her viser de lidt af udvalget, men kig både vinduerne efter og kom ind i forretningen der er mange flere tilbud end de her viste.
  • Jørgen Johansen, Skærbæk Radio & TV, har bla. nedsat dette Panasonic 32" LED Smart TV til kun 2.999,- og så giver vi yderligere 10% rabat, indskyder Jørgen Johansen. I hænderne holder Jørgen en Panasonic Multiroom Højttaler til kun 999.-. Normalpris er 2.399,-- Og den spiller fantastisk godt, slutter Jørgen, der selvfølgelig har mange andre gode udsalgstilbud i butikken.
  • Skærbæk Møbler & Tæpper er i fuld gang med udsalget og lige nu sælges dette Opus De Luxe Elevationssæt til kun kr. 12.999,- Normalpris er kr. 24.999,-. Det er en dansk produceret luksusseng i 3 farver inkl. stålben. Prisen er inkl. levering og montering.Opus sengegalv til kun 2.499,-. Normalpris er kr. 4.200,- Sengegavlen fås også i 3 farver.
  • Vicky fra By Vicky på Rømø har fyldt butikken med gode tilbud og her starter udsalget torsdag den 29. juni kl. 10. Her ses et lille udvalg i toppe, t-shirts, kjoler og sko med priser fra kun 50,-.
  • Buksehjørnet har bla. Morgan strik og cardigans, langærmet Lindberg og sommerlærredsbukser i flere varianter - alt sælges -50%. - Ud over det her viste er der mange andre gode udsalgstilbud i butikken, understreger Reimer.
  • Ole Winter viser her Stribet 2Biz sweatshirt -50% nu kun kr. 250,- og smarte modejeans fra 2Biz -50% nu kun 350.-. I herreafdelingen er der kortærmede skjorter fra kun 150,- og sommerlærredsbukser fra kun 300,-. - Og vi har mange flere gode tilbud, indskyder Ole.
  • Randi og Eva fra El-Huset har virkelig ryddet op på hylderne og skruet priserne helt i bund.- Nu skal vi have solgt ud og derfor har vi rigtig mange ting til bare kr. 100,-, fortæller Eva. Her ses bla. flere krøllejern fra kun kr. 100 og Braun Shavere som foto fra kun 699,-.
  • Jonas Olesen, Frifelt El viser her Bosch SilentMixx. En støjsvag blender inklusiv juicefilter. Lige nu sælger Jonas blenderen for kun kr. 499,-. - Vi har samlet mange andre gode udsalgstilbud i butikken, fortsætter Jonas og tilføjer; husk at få købt opladerkabler mm til både pc og Iphone inden ferien - vi har det hele på lager.
  • Garant Bredebro Gulvbelægning er i fuld gang med det store sommerudsalg. Her ses Jørn Christensen i gardinafdelingen, hvor han har nedsat et bredt udvalg i gardiner til kun 49.- kr. pr. m. Kig ind og få råd og vejledning til nye gardin- og gulvløsninger og lige nu kan du spare mange penge.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce