Annonce
Danske gulerødder smager fantastisk og er fyldt med gode vitaminer, især a- og k-vitaminer. Der er masser af serveringstips: Brug gulerødder i alle gryderetter - de koger ikke ud. Skær gulerødderne i skrå skiver, drys farin og kanel over, og bag dem i ovnen. Damp gulerødderne i få minutter, vend dem i lidt olie på panden, og server pesto til. Gulerødder er gode i kager og brød pga. deres sødme. Gulerødder passer godt sammen med tørrede frugter og nødder.
Digeposten

Vi elsker de danske gulerødder

Lige nu er det gulerodssæson i Danmark, og det betyder masser af helt friske og smagfulde danske gulerødder i butikkerne.

Annonce
  • Danske gulerødder smager fantastisk og er fyldt med gode vitaminer, især a- og k-vitaminer. Der er masser af serveringstips: Brug gulerødder i alle gryderetter - de koger ikke ud. Skær gulerødderne i skrå skiver, drys farin og kanel over, og bag dem i ovnen. Damp gulerødderne i få minutter, vend dem i lidt olie på panden, og server pesto til. Gulerødder er gode i kager og brød pga. deres sødme. Gulerødder passer godt sammen med tørrede frugter og nødder.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce