Annonce
Yüksel og Ilhan Belec driver sammen Breadhouse og Anadolu Pizza i Vollsmose Torv. For tre måneder siden fik bageriet en opfriskning af udseendet, der nu ligner et fancy bageri i New York.  Foto: Mia Harm Madsen
Skibhus Avisen

Ilhan startede som pizzabud på sin knallert: Nu har han åbnet byens måske flotteste bageri

Som en magnet kommer kunderne til det nyåbnede Breadhouse i Vollsmose Torv. Her har erfaren bagermester investeret i en ny, smart butik.
Annonce
  • Yüksel og Ilhan Belec driver sammen Breadhouse og Anadolu Pizza i Vollsmose Torv. For tre måneder siden fik bageriet en opfriskning af udseendet, der nu ligner et fancy bageri i New York.  Foto: Mia Harm Madsen
  • Kunderne kommer i en lind strøm igennem hele dagen. Forretningen består af to dele: et pizzeria og en bagerforretning. Det er bagerforretningen, der for nyligt har fået en overhaling, og det ser ud til, at det har virket, for mange nye kunder har fået øjnene op for bageriet, der blandt andet tilbyder tyrkisk og iransk bagværk. Foto: Mia Harm Madsen
  • Ilhan Belec startede sin karriere i bage-branchen, da han som stor knægt fik et knallertkørekort. Siden har han drevet bagerier flere steder på Fyn. Nu lægger han og hustruen samt flere ansatte deres daglige arbejde her i butikken i Vollsmose Torv. Foto: Mia Harm Madsen
  • Yüksel Belec betjener kunderne i butikken, mens Ilhan bager på livet løs. Faktisk har parret ansat en marketingmedarbejder, der sørger for at få lagt film og billeder ud på sociale medier af både butikken og dens varer. Og det virker, for følgerne kommer nu ind og køber brød i stedet for kun at se det igennem, en telefon. Vollsmose Torv. Foto: Mia Harm Madsen
  • Man skal være gjort af sten for ikke at blive fristet her. Foto: Mia Harm Madsen
  • Der er ikke mange minutter uden, at der er kunder i butikken. Foto: Mia Harm Madsen
  • Yüksel og Ilhan Belec købte bageriet i Vollsmose Torv som en kurkursbo. I dag har de en moderne forretning.   Foto: Mia Harm Madsen
  • Det er svært ikke at blive lækkersulten her. Foto: Mia Harm Madsen
  • I Breadhouse laves der brød med forskellige arabiske rødder. Noget brød er tyrkisk, andet er iransk, og noget med bagetraditioner fra et helt tredje sted. Men det er Ilhan Belec, der laver det hele. Foto: Mia Harm Madsen
  • Baklavaerne er små, søde, fedtede og præcis, som de skal være, som de står her og stråler i montren. Foto: Mia Harm Madsen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce