Johan Kulmbach fra EUC Syd har helt styr på bagværket til fastelavn. Og der er boller i alle afskygninger.
Copy link address
Betina Skjønnemand , beskj@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Johan Kulmbach og bagereleverne fra EUC Syd i Tønder har mange bud på, hvordan den perfekte fastelavnsbolle kan se ud. Foto: Hans Chr. Gabelgaard -
De fleste elsker den klassiske fastelavnsbolle med creme, fløde og sjov udsmykning. Foto: Hans Chr. Gabelgaard -
Fastelavnsboller kommer i mange afskygninger. Foto: Hans Chr. Gabelgaard -
Dem med creme er Johan Kulmbachs psersonlige favoritter. Foto: Hans Chr. Gabelgaard -
Fastelavnsboller kommer også i store varianter. Så hedder de blot fastelavnstærter. Foto: Hans Chr. Gabelgaard -
Så kan fastelavn bare komme an. Foto: Hans Chr. Gabelgaard