Annonce
Flere end 200 repræsentanter fra Billund Kommunes erhvervsliv var mandag aften samlet i Lego House til Billund Erhvervsfremmes årlige nytårskur.
Ugeavisen Grindsted

Nytårskur: Erhvervsfolk mødtes i Lego House

Flere end 200 repræsentanter fra erhvervslivet i Billund Kommune var mandag aften samlet til den traditionsrige nytårskur, som i år fandt sted i Lego House.

Annonce
  • Flere end 200 repræsentanter fra Billund Kommunes erhvervsliv var mandag aften samlet i Lego House til Billund Erhvervsfremmes årlige nytårskur.
  • Der er stor interesse for stillingen som direktør i Billund Erhvervsfremme, fortalte formand Søren Klausen. Han håber, at foreningen snart kan præsentere sin nye direktør.
  • Billund Kommune har i forvejen papir på, at den er en af landets bedste erhvervskommuner. Men skal den helt op i toppen, når talen falder på infrastruktur, vil det være nødvendigt med en motorvej, vurderer borgmester Ib Kristensen (V).
  • For Jesper Vilstrup, administrerende direktør i Lego House, har det store højdepunkt i 2017 været det samme som for de fleste andre i Billund Kommune: Åbningen af Lego House.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce