Høst og pluk grøntsager, krydderurter, bær og frugt fra det rige udvalg i Forundringens Have og lav tre retter mad over bål
Copy link address
Peter L. Sørensen (peso@bergske.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Jeg er spændt på udbyttet af kartoflerne, halvdelen er lagt i jorden som vanligt, mens den andenhalvdel er lagt ovenpå jorden i hestemøg og dækket med halm, forklarede Birtha Toft deltagerne. Udbyttet var klart bedst med den vanlige metode. -
Disse jordbær bliver ikke røde, men hvide når de er modne. Det kan fuglene ikke finde ud af, så de lader dem være til stor glæde for deltagerne i arrangementet. -
Seks-årige Holger brugte meget tid på at fodre bålene med brænde. Her er han dog ved at se, om Eskild Toft brænder pandekagerne på. -
Den store suppegryde står under et halvtag og bobler med alle de gode grøntsager og urter, som Birtha Toft hælder i. -
Forretten blev smukt anrettet på tallerkner. -
De mange ingredienser til grøntsagssuppen klar til at blive puttet i gryden. -
Til maden blev der serveret hjemmebrygget solbærvin, Forundringens Vin. -
Blomsterhovederne blev drysset over suppen inden servering.