Annonce
Det gode humør er det ekstra krydderi hos Madlavning for finere mænd. Her har Peter Flarup (t.h.) netop skænket et glas vin til Kai A. Petersen. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Gastronomi af høj klasse - Humøret er det ekstra krydderi

Madlavning for finere mænd har eksisteret i 20 år og har en venteliste. Her er køkkenet ryddet, når man sætter sig til bords.

Annonce
  • Det gode humør er det ekstra krydderi hos Madlavning for finere mænd. Her har Peter Flarup (t.h.) netop skænket et glas vin til Kai A. Petersen. Foto: Flemming Larsen
  • Hos madklubben laves ravioli selvfølgelig fra bunden. Retten blev serveret i en svampeboullion med brøndkarse og vesterhavsost. Foto: Flemming Larsen
  • Madlavning for finere mænd havde besøg af Lasse Starup og Jesper Danielsen fra Restaurant MeMu, og der blev lavet mad af høj gastronomisk standard. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Annonce