Eleverne fra 5. A og 5. B på Skibet Skole fremtryllede fredag aften en fem retters menu til forældre og inviterede gæster. Forud er gået masser af forberedelse.
Copy link address
Flemming Larsen (flla@jfmedier.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Ved åen en kende fra Haraldskærs hovedbygning er der masser af kryddergrønt. Foto: Flemming Larsen -
Det var en stolt Tiabita Nielsen, 11 år, der var ude at samle kryddergrønt til aftenens gourmetmiddag. Foto: Flemming Larsen -
Fire friske kokkeelever, Maria Larsen, Johanne Sigaard Jakobsen, Anna Benfeldt Mortensen og Maja Schmidt Larsen, er klar til at gå i gang med forretten. Foto: Flemming Larsen -
Der blev talt vine til de forskellige retter. Det gik d'herrer på billedet meget op i. Foto: Flemming Larsen -
Dybt koncentreret blev retterne tilberedt. Intet er tilfældigt i restaurantens køkken. Foto: Flemming Larsen -
Menuen blev studeret inden den skulle præsenteres for mor og far. Foto: Flemming Larsen -
Intet var overladt til tilfældigherden, inden retterne skulle serveres. Foto: Flemming Larsen