Annonce
Stinne og Andreas: Vi mødte hinanden ppå Jelling Festival i 2005. Vi havde et fælles vennepar, siom vi kendte fra henholdsvis efterskole og gymnasiet. De introducerede os for hinanden. Ved første møde var der ikke den store interesse. Stinne syntes at Andreas var noget lille, og Andreas syntes at Stinne gik i noget mærkeligt tøj. Men efter kort tids bekendtskab var der alligevel noget, der virkede spændende.
Ugeavisen Vejle

Her er deltagerne til årets brudeløb

17 par har meldt sig til brudeløbet lørdag eftermiddag. Læs mere om parrene her.

Annonce
  • Stinne og Andreas: Vi mødte hinanden ppå Jelling Festival i 2005. Vi havde et fælles vennepar, siom vi kendte fra henholdsvis efterskole og gymnasiet. De introducerede os for hinanden. Ved første møde var der ikke den store interesse. Stinne syntes at Andreas var noget lille, og Andreas syntes at Stinne gik i noget mærkeligt tøj. Men efter kort tids bekendtskab var der alligevel noget, der virkede spændende.
  • Betina og Mads: Det gjorde vi på idrætsstudiet på Københavns Universitet, hvor vi begge var rusvejledere. Som så mange andre steder var der lidt dans og alkohol indblandet. Vi faldt hurtigt i snak og var uadskillelige derefter.
  • Mona og Mohammad: Vi mødtes officielt sidste nytår, 2015-2016, hjemme hos Mona. Mohammad havde taget turen fra Vejle med sin familie til København hen over juleferien. Nytårsaften blev Mohammads familie inviteret til spisning, hvor Mohammad og Mona faldt i snak.
  • Pernille og Peter: Vi mødtes igennem gymnastikken i uge syv i 2005 til en springdag, hvor Pernille var med sin veninde, Mie,  på Balle Musik- og Idrætsefterskole. Peter gik på det tidspunkt på efterskolen. Efterfølgende har vi gået på flere gymnastikhold sammen. Gymnastik har altid været fællesnævneren for vores relation. Det varda også til et gymnastikstævne i 2010 i Brande, at vi for alvor fik øjnene op for hinanden.
  • Louise og Peter: Da vi begge flyttede hjemmefra og bosatte os i Aarhus for at studere. Her mødte vi hinanden gennem Dating.dk. Nu har vi været sammen i godt syv år.
  • Sara og Marco: Vi mødte hinanden på universitetet. Faktisk har vi kendt hinanden i 10 år, hvilket er en god anledning til at blive gift.
  • Mette og Martin: Vi mødte hinanden på et vægtløftnings-seminar, hvor vi begge var deltagere. Tilfældigvis blev vi sat i samme gruppe, og vi tilbragte derfor to dage sammen, hvor der blev luret lidt på hinanden.
  • Helene og Morten: Vi mødte hinanden cirka i år 2009. Stedet og hvordan er lidt uvist. Vi var begge medlem af festudvalget på vores uddannelsessted, så måske var det der, det hele startede. Eller også mødte vi hinanden på Crazy Daisy, eller en konference i Odense. Morten mødte i hvert fald Helene i 2009, men Helene mødte nok først Morten i 2010.
  • Anja og Christian: Vi arbejder begge i Sydbank og mødte hinanden ved årets firmafest, hvor jeg fik øje for Anja på dansegulvet. Men idet jeg vidste, at mine danseevner ikke var gode nok til at imponere Anja, valgte jeg i stedet for den sikre vej og inviterede hende på en ringriderpølse for at få hendes opmærksomhed.
  • Rikke og Henrik: Vi mødte hinanden til en floorball fest for syv år siden, hvor vi med det samme faldt i snak.
  • Réka og Thomas: Vi begyndte at skrive sammen på en datingside, og efter en måned mødtes vi personligt. Réka havde registreret sig for at blive bedre til dansk. Thomas var ved at afmelde sin profil efter en måned med gratis flirt.
  • Ellen og Daniel: Vi mødte hinanden i ungdomsforeningen i Sct. Pauls kirke i Aarhus. Her er der en spilleklub, hvor vi mødtes med vennerne for at spille brætspil. Vi er ligeledes begge frivillige på et værested for ensomme unge, Hamlet. Vi havde derfor kendt hinanden gennem knap fem år, inden vi blev kærester. Inden da var vi bare gode venner.
  • Karen og Lars: Vi er begge aktive gymnaster. Det var gennem gymnastik, til et stævne.
  • Line og Morten: Vi mødte hinanden på den lokale bodega i Ansager, hvor Morten gjorde tilnærmelser. Han fortalte Line hvor smukke øjne hun havde, og hun var solgt.
  • Cecilie og Mathias: Vi så hinanden første gang gennem fælles venner. Siden hen er vi kommet i samme kirke i nogle år og set hinanden til forskellige bryllupper og fester.
  • Mirjam og Lourens: I september 2015 var vi begge på en bibelskole i Aalborg, hvor vi mødte hinanden for første gang. Under opholdet blev vi rigtig gode venner, og da de to måneder, forløbet varede, var gået begyndte gnisterne at komme. 2 ½ måneder efter kom vi sammen og 6 ½ måneder efter blev vi forlovet.
  • Janice og Mads: Vi mødtes på All Nations Christians College, en skole lige uden for London. Mads er blevet sendt der af Brødremenighedens Danske mission, som har hovedkontor i Christiansfeld. Janice har været i missionsmarken og var blevet anbefalet at tage til skolen af flere mennesker. Vi mødtes første gang i vores klasse til introduktionsdagene.
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Annonce