Annonce
Kødet modner de første 19 dage i modningsrum ved slagteriet, og herefter lander det i Vejle, hvor det modner videre i cirka 25 dage i det store Italienske modningsskab i restauranten. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Italiensk Steak og Bistro-restaurant tager form

Torvehallerne har barslet med planerne om restauranten i det seneste år. Gæsterne har ønsket et spisehus med steak af det bedste marmorerede kød.

Annonce
  • Flemming Larsen
    Kødet modner de første 19 dage i modningsrum ved slagteriet, og herefter lander det i Vejle, hvor det modner videre i cirka 25 dage i det store Italienske modningsskab i restauranten. Foto: Flemming Larsen
  • Flemming Larsen
    Kok Anders Andreasen glæder sig til at skære steak til vejlenserne og gæsterne i Torvehallernes nye restaurant. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Annonce