Annonce
Forretten er smørbagt nytårstorsk med blomkål, purløg og grøn olie i klar pipette samt sprøde urter og hertil flødelageret hummerbisque og pisket brød med havregryn.
Ugeavisen Vejle

Konkurrence: Vind en nytårsmenu til fire

Annonce
  • Forretten er smørbagt nytårstorsk med blomkål, purløg og grøn olie i klar pipette samt sprøde urter og hertil flødelageret hummerbisque og pisket brød med havregryn.
  • Starteren til Dronningens nytårstale er Andeconfit med krydrede svampe, brombærgelé, syltede rødløg og ærteskud med groft brød med kerner samt kryddersmør og pesto rosso.
  • Hovedretten består af en duet af oksemørbrad og gris braiseret i æblesaft og friske krydderier, saltbagt selleri, puré på selleri og stegte kejserhatte hertil Pommes Anna med okseskysauce.
  • Desserten er en æbledrøm med fløde, vanilje pannacotta med skovbærgelé og kirsebær, Madpartners nytårskage - kiksebund med Gateau Marcel og råsyltede bær med cointreau - og creme anglaise.
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce