Fødevarefestivalen i Spinderihallerne bød 60 boder med fødevarerproducenter og langt de fleste er fra nærområdet.
Copy link address
Palle Søderberg , paso@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Vejle og Omegns Biavlerforening er også til stede på festivalen. Biavler Anders Toft Beck i den stribede trøje har ultra-lokalt honning fra byhaverne ved Spinderihallerne med. Foto: Michael Svenningsen -
Konditor Gabriel Ahlgren fra Vanilla bød både på snak og specialiteter. Foto: Michael Svenningsen -
6-årige Liva Anna Østergaard fra Vejle smagte også på de ristede larver. - De smager godt, lød dommen fra den unge forbruger.Foto: Michael Svenningsen -
Fødevarefestivalen i Spinderihallen byder på lidt for enhver smag. Foto: Michael Svenningsen -
Vanilla, der om kort tid åbner i de tidligere Brød & Co-lokaler, frister med kager.Foto: Michael Svenningsen -
Jakob Kaiser fra Crickster langede ristede larve-snacks over disken. Det nystartede Ålborgfirma Crickster bruger fødevarefestivalen for at nedbryde de vante forestillinger om, hvad der puttes i munden.Foto: Michael Svenningsen -
Martin Gomez Thomsen fra Crickster havde en undercover-larvepostej med på festivalen. Den holdes varm i gryden til venstre.Foto: Michael Svenningsen -
Veninderne Pia Grabus og Lotte Christensen havde taget turen fra Kolding til Vejle for at smage på de lokae fødevarer.Foto: Michael Svenningsen -
Larve-snacks fra Crickster. Foto: Michael Svenningsen