Annonce
Blandt de indledende "snacks" var en lille foie gras terrine. Foto: Claus Skovholm
Ugeavisen Vejle

Munkebjerg-elever brillerede på fransk

Cirka 80 gæster blev beværtet, da tjener- og kokkeeleverne på Hotel Munkebjerg for nyligt holdt elevaften. Halvdelen af overskuddet fra aftenen blev doneret til Hjerteforeningen.

Annonce
  • Blandt de indledende "snacks" var en lille foie gras terrine. Foto: Claus Skovholm
  • Jeanett Bjerregaard Jensen ledte beværtningen af aftenens cirka 80 gæster. Foto: Claus Skovholm
  • På menukortet stod beskrevet, at femte ret bestod af "en ostemad". Det viste sig dog at være en ostemad lidt ud over det sædvanlige. Foto: Claus Skovholm
  • Jacob Jørgensen (i midten) var i aftenens anledning køkkenchef. Det var tredje gang, han deltog i elevaftenen. Foto: Claus Skovholm
  • For kokkeeleverne var det en usædvanlig opgave at komme ind blandt gæsterne og servere og præsentere de enkelte retter. Foto: Claus Skovholm
  • Krabberillette, gulerødder, syltet kinaradise og krabbebisque var menuens anden ret. Foto: Claus Skovholm
  • Desserten bestod i en choux au craquelin med æble, karamel og kærnemælksis. Foto: Claus Skovholm
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce