Annonce
Mille Jensen, 12 år fra Varde, skal i 7. klasse efter sommerferien. Trods sin unge alder har hun et klart billede af, hvordan hendes drømmebolig ser ud. - Mit drømmehus er et hvidt hus, og det må gerne have flere etager og mange vinduer, hvor man kan se ud på en god udsigt. Det skal være firkantet med et fladt tag. Haven må gerne være mellemstor, så der er plads til at spille fodbold eller løbe rundt og lege. Jeg vil gerne have et hus med udsigt over havet, og så skal der være mange store vinduer, der går helt ned til gulvet, så man kan se havet og gerne en god terrasse. Jeg har tænkt lidt på et område som Hjerting, der er rigtig mange flotte huse lige ud til vandet. Det må gerne være et stort hus med mindst to børneværelser, et legerum og et stort køkken.
Ugeavisen Varde

Boligdrømme er vidt forskellige - Hvad er din drøm?

Nogle har fundet deres drømmebolig, mens andre stadig leder. Om det er en villa, et rækkehus, en lejlighed eller en gård, så har de fleste en boligdrøm, de håber, de kan udleve, og vi har spurgt både lokale og feriegæster i kommunen, hvordan de

Annonce
  • Mille Jensen, 12 år fra Varde, skal i 7. klasse efter sommerferien. Trods sin unge alder har hun et klart billede af, hvordan hendes drømmebolig ser ud. - Mit drømmehus er et hvidt hus, og det må gerne have flere etager og mange vinduer, hvor man kan se ud på en god udsigt. Det skal være firkantet med et fladt tag. Haven må gerne være mellemstor, så der er plads til at spille fodbold eller løbe rundt og lege. Jeg vil gerne have et hus med udsigt over havet, og så skal der være mange store vinduer, der går helt ned til gulvet, så man kan se havet og gerne en god terrasse. Jeg har tænkt lidt på et område som Hjerting, der er rigtig mange flotte huse lige ud til vandet. Det må gerne være et stort hus med mindst to børneværelser, et legerum og et stort køkken.
  • Sune Christiansen, 26 år fra Varde, læser til bygningskonstruktør i Esbjerg og vil gerne tegne sit drømmehus, hvor han skal bo med sin kæreste Isabella og deres to børn. - Jeg skal tegne vores hus selv, og det må gerne ligge her i Varde. Der skal være et stort køkkenalrum, som kan være et samlingssted for hele familie, og så tænker jeg, at der skal være en voksenfløj og en børnefløj. Der skal selvfølgelig være to badeværelser, gerne et i forbindelse med forældre-soveværelset. Og så vil jeg gerne have en kælder, som skal indrettes som et hyggested, en rigtig mancave, hvor der skal være en bar, og man kan spille pool og lave andre aktiviteter. Kælderen har jeg fået overtalt min kæreste til, for hun vil ellers ikke have trapper. Det har vi nu i vores rækkehus, vi lejer, og det er irriterende. Så vil vi gerne have en stor have, for vi har to børn, og der skal være plads til trampoliner. Det er drømmehuset, for det skal være et sted, hvor man kan samle hele familien og hygge sig, og så er det fedt for både børn og voksne, at de har deres egen fløj. Det tror jeg også, børnene bliver glade for, når de bliver ældre.
  • Maria Vennike, 30 år fra Sig, flyttede sammen med sin mand og søn, Noah på syv år, fra Herning til deres drømmehus i Sig for tre år siden. - Jeg bor i min drømmebolig. Det er en villa med tre etager, og det er et rødstenshus fra 50'erne på 167 kvadratmeter, så det er ikke et kæmpe stort hus, men det passer rigtig godt til mig og min mand og min søn. Det er et anderledes hus, fordi den er sådan i forskudte plan, og så har vi en stor have, hvor der er plads til leg og urtehave. Der er nogle gamle store træer ude i haven, der gør det rigtig hyggeligt, og så er haven ret nem at holde, og det er vigtigt for os. Det var drømmehuset, fordi det bare er et helt vildt hyggeligt hus. Der er ikke noget fancy ved det, rummene er små, og køkkenet er ikke nyt, men det havde en rigtig hyggelig stemning.
  • Dorthe Damborg, 37 år fra Varde, ville ikke lave meget om ved sit hus for at gøre det til sit drømmehus. - Vi har et etplanshus med et stort køkken og stue samlet, hvor vi alle kan være, og så har alle tre børn deres eget værelse. Vi har en stor lukket have, hvor der er plads til fodbold og badminton, og vi har i år sået nogle jordbær. Vi har rigtig mange planter, men ikke særlig mange bær. Det er et fedt hus, fordi der er plads til, at både jeg og min mand og mine tre børn kan være der. Hvis jeg skulle ændre noget for at gøre det til drømmehuset, så var det beliggenheden. Vi bor ude på Kærsangervej, hvor der ikke er særlig mange andre børnefamilier, og det kunne da være fedt at bo et sted som Troldhøj, hvor alle børnefamilierne er flyttet hen, men da vi flyttede hertil for seks år siden, så passede huset bare rigtig fint til os.
  • Bjarne Juhl, 48 år fra Kolding, er på ferie i Blåvand med sin datter, Maria, på 10 år, og besøgte Varde for at se Otto Frellos udstilling på Varde Museum. Han arbejder til daglig som elektriker. - Min drømmebolig er nok et ældre hus. Det kunne for eksempel være sådan en hvid patriciervilla, som ikke er alt for stor, når jeg nu bor alene. Og så må det gerne være renoveret efter den gamle stil, det skal ikke være alt for moderne. Jeg kunne godt selv renovere huset, men jeg gider ikke, når jeg har arbejde ved siden af. Det er drømmen, fordi jeg synes, der er mere charme og sjæl i et ældre hus. Nu bor jeg i et hus, som nok er fra omkring 1932, og min drømmebolig må gerne være ældre end det.
  • Dorthe Jensen, 69 år fra Varde, har boet sammen med sin mand og to døtre i Tistrup, men da børnene var flyttet ud, blev huset og haven lidt for stor. - Jeg vil sige, at vi har fundet vores drømmebolig. Vi bor i en lejebolig på Lysningen med en lille have og terrasse, og lejligheden er 92 kvadratmeter stor, og den har et ekstra værelse. Det ligger nærmest som en gård med fire længer, hvor der er en lejlighed i hver længe, og det er vores drømmehus, fordi det er dejligt roligt sted, hvor der bor mange fra vores årgang, vi er jo pensionister. Så det er blevet vores gode venner, og vi har fællesspisning fire gange om året, og så deler vi et fitnessrum. Vi synes, at vores andet hus var blevet for stort med haven og det hele, og så kørte vi altid til Varde, når vi skulle handle ind, så vi ville gerne til Varde at bo. Nu kan vi bruge vores tid på noget andet end hus og have, og jeg er begyndt som frivillig ved OK (red., OK-klubben Varde i Frivillig Huset), så vi møder mange nye mennesker og bruger vores tid på det og børnebørnene.
Ugeavisen Varde

Edith er stadig på Primo - men på deltidsefterløn

Annonce
Ugeavisen Varde

Idrætstalentlinjen er en vej til sundhed og udvikling for Varde Kommunes elever

Annonce
Ugeavisen Varde

Politikerne i Varde kommune bør kæmpe for Uber-vækst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

I vores nordiske arv findes der mange smukke billeder: Her er et, du bør tænke over mellem violer og brændenælder

Ugeavisen Varde

Lisbeth har mistet sin nære veninde: - Jeg vil komme til at savne Else meget

Ugeavisen Varde

Hvad sker der på Strandhotellet i Vejers – i nattens mulm og mørke?

Ugeavisen Varde

Erhvervsmand er nu i spidsen for omdiskuteret flagskib: - Det gavner os alle

Ugeavisen Varde

Efter 40 år er Niels Peter stadig klar til at vise kollegerne et bungyjump

Ugeavisen Varde

Varde Kommunes erhvervsindsats mangler organisering, ressourcer og kompetencer

Ugeavisen Varde

Susanne har været rundt i mange afdelinger i løbet af sine 30 år på Primo

Ugeavisen Varde

Virksomheden producerer på livet løs døgnet rundt - og det er Sanne med til at sikre

Ugeavisen Varde

Forældre og idrætsklubber gik i kamp for Vardes unge talenter: Derfor kan de nu ånde lettet op

Ugeavisen Varde

Vietnamesisk restaurant udvider, og første dag var en succes: - Vi havde næsten udsolgt

Ugeavisen Varde

Derfor har Naturstyrelsen købt en ejendom og jord for 15,5 millioner kroner

Ugeavisen Varde

Plej kærligheden!

Annonce