Som en del af Lammefestival var der spisning i naturen ved Varde Ådal Lam, der havde besøg af Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro.
Copy link address
Karina Øhlenschlæger , kao@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Paul Cunningham og Torben Kousgaard byder velkommen. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Paul Cunningham, Henrik Levinsen og Christian Bonde - snart er første ret klar. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Henrik Levinsen og Christian Bonde sørger for, at ramen bliver klar. Foto: Karina Øhlenschlæger -
I midten Varde-kok Jacob Justesen, der hjalp til, i snak med Jan Løvdahl og Birgit Søtrup fra henholdsvis Hjerting og Esbjerg. De er med i gruppe på knap 20 personer, hvoraf flere har været med alle fem gange, der har været lignende arrangementer ved Varde Ådal Lam. - Det er en oplevelse, man får ude i natuen, og de ter helt unik, siger Jan Løbvdal, der glæder sig at få kanin. - Det er et kanon arrangement, og det er ikke noget, man kan komme til på andre måder, siger hun, der har været med tre gange. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Karin Nielsen og Marianne Hansen, begge Hjerting, har været med henholdsvis fem og fire gange. - Fordi, det er så hyggeligt, siger Karin.- Og det er den anderledes måde at gå i byen på, supplerer Marianne. -
Gæsterne havde alle været hurtigt ude, for billetterne blev solgt på bare seks timer. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Aftenens to yngste gæster Oscar og Laurids, begge fire år, hyggede sig også med lidt leg i vognen. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Oscar og Laurids får en snak med Henrik Levinsen, inden der servers. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Der klappes og skåles med jazzbandet. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Alle gæsterne fik brættet med "Vi i naturen" med hjem. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Paul Cunnimgham og Emil Kousgaard. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Vi i naturen var også på stolene. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Bænkene er fremstillet at Anneberg Limtræ og Kvist Møbler. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Paul Cunnimgham får en snak med gæsterne. I den blå t-shirt er det Emil Kousgaard, der sørger for, at gæsterne har fyldt op i glasset, lidt længere nede ses hans bror Anton i den orange t-shit. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Der var økologisk champagne til velkomst. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Lidt væske til ramen, inden den serveres. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Det meste af suppen hældes først i, når skålen er på bordet. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Turen ud til det dækkede bord foregik i traktortrukket vogn. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Jorden var blød, så gæsterne gik de sidste få hundrede meter hen til det dækkede bord. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Hjælperne får sig også lidt ramen, inden de skal i gang med hovedretten. Fra venstre: Christian Bonde, Henrik Levinsen og Mads Battefeld. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Klar til at gå til bords. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Maden blev tilberedt på stedet. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Menuen var farverig. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Foto: Karina Øhlenschlæger -
Jazzbandet ankom med Æ'Skiw. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Køerne løb efter Æ'Skiw. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Foto: Karina Øhlenschlæger -
Langbordet i idylliske omgivleser. Foto: Karina Øhlenschlæger