Annonce
31-årige Daniel Babaei har solgt sit pizzeria i Vils og åbnet et nyt i Søndergade i Vejen. Foto: Søren Dippel
Ugeavisen Vejen For abonnenter

Daniel Babaei har varmet ovnen godt op

I sit hjemland var han automekaniker, men efter at være flygtet til Danmark har den 31-årige iraner, Daniel Babaei, arbejdet i restaurationsbranchen. Mandag åbnede han Vejen Pizza & Grill.

Annonce
  • 31-årige Daniel Babaei har solgt sit pizzeria i Vils og åbnet et nyt i Søndergade i Vejen. Foto: Søren Dippel
  • 31-årige Daniles Babaei har åbnet Vejen Pizza og Grill i Søndergade i Vejen. Foto: Søren Dippel
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med støvklud og smil, skal Anjas team gøre hverdagen lettere for de ældre

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Malthe kom for tredje gang på sejrspodiet: - At stå med et færdigt snedker-projekt, hvor alt bare passer, er en fantastisk følelse

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Ugeavisen Vejen

Forårsudstilling i Rødding Frimenighed

Ugeavisen Vejen

Uve har haft 25-års jubilæum

Ugeavisen Vejen

Hjerte af guld: Lilli's behandling af død kat skabte bølger af medfølelse, og lærer os alle en værdifuld lektie

Ugeavisen Vejen

Så er Danmarks bedste slagter-elever fundet: Ida er med helt i toppen for sin imponerende gourmet præstation

Ugeavisen Vejen

Billeder fra forårsbrylluppet i det fri: Nu har Elizabeth sagt ja til sin Christian midt i livets efterår

Annonce