Mark og Karina Lykke vil have danskerne til at spise flere friske muslinger. Hver lørdag sælger de deres egne linemuslinger på Nytorv i Viborg.
Copy link address
Flemming Sørensen post@fl-sorensen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Karina og Mark Lykke står hver lørdag på Nytorv med deres økologiske linemuslinger. Foto: Flemming Sørensen -
Så er der friske muslinger. Der sidder 800 muslinger på hver meter line. Foto: Flemming Sørensen -
Karina Lykke har udviklet nogle nye opskrifter med muslinger. For tiden eksperimenterer hun med at lave en muslingedessert. Foto: Flemming Sørensen -
Mark Lykke klargør de liner, muslingerne skal udvikle sig på. Foto: Flemming Sørensen -
Så er der friske linemuslinger, direkte fra fjorden. Foto: Flemming Sørensen -
Karina og Mark Lykke foran Muslingeriet i Hvalpsund. Foto: Flemming Sørensen -
Kokken Dan Laursen fra For Enden af Gaden er fast aftager af Muslingeriets muslinger. Under Snapsting tilberedte han klassiske muslinger på Nytorv. Foto: Flemming Sørensen -
Ægteparret Karina og Mark Lykke i styrehuset på "Lykke", på vej ud for at høste muslinger. Foto: Flemming Sørensen -
Karina Lykke tjekker kvaliteten af linemuslingerne. Foto: Flemming Sørensen