Annonce
Da Vinderup Avis i sidste uge besøgte Røde Kors-butikken herskede der travlhed - blandt andet med at hænge bannere op. Fotos: Ninna Pirchert
Vinderup Avis

2400 stykke brugt tøj er klar til salg

På fredag den 27. oktober åbner Røde Kors sin nye genbrugsbutik i Vinderup. Forretningen har foreløbig omkring 20 frivillige, men der er plads til flere.

Annonce
  • Da Vinderup Avis i sidste uge besøgte Røde Kors-butikken herskede der travlhed - blandt andet med at hænge bannere op. Fotos: Ninna Pirchert
  • Jane Kofod, tovholder på butiksprojektet, har her sammen med Røde Kors-formanden, Christian Esbensen, afbrudt arbejdet for at blive fotograferet uden for butikken.
  • Butikken er delt op i afdelinger med herre-, dame- og børnetøj. Varerne afspejler også årstiden. Derfor er der ved åbningen meget vintertøj på hylderne og på bøjlerne. At dømme efter denne store, flotte, røde kjole er det også danse- og festsæson.
  • Christian Esbensen beskrives som en ildsjæl, der har kæmpet mod, at Røde Kors Vinderup skulle lægges sammen med Holstebro-afdelingen. Som alle de andre frivillige er lønnen for arbejdet nul kroner - tilgæld er der et socialt samvær og en tilfredsstillelse i at omsætte brugte ting til penge til gavn for lokale, nationale og internationale projekter.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce