Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ændring af overrækkelse: Se Bodil Jørgensen få sin kulturpris på livestreamning

Skuespilleren Bodil Jørgensen får den 20. oktober overrakt Rødekro Kulturpris, men overrækkelsen bliver ikke som planlagt, da arrangørerne har valgt at ændre i programmet på grund af restriktioner og retningslinjer i forbindelse med coronapandemien. Foto: Les Kaner
Annonce

Rødekro: Årets overrækkelse af Rødekro Kulturpris bliver ikke som planlagt, selvom den allerede er blevet udsat én gang på grund af corona-pandemien.

Bestyrelsen har nemlig valgt at aflyse den traditionelle overrækkelse af prisen til årets modtager, Bodil Jørgensen, om eftermiddagen den 20. oktober på Rødekro Bibliotek og begrænse antallet af gæster til skuespillerens foredrag om aftenen på Hotel Røde-Kro.

- Vi ønsker at tage alle mulige hensyn med sikkerhedsforskrifter i henhold til forsamling og i det hele taget for deltagelse. Derfor gennemfører vi arrangementet om aftenen, men i meget mindre omfang både i forhold til deltagere og varighed, forklarer formand for Rødekro Kulturpris Claus Helsbøl i en pressemeddelelse.

Det vil først og fremmest være repræsentanter fra det sponsorerende erhvervsliv og bestyrelsen, som der er plads til denne aften. Til gengæld kan alle andre interesserede følge overrækkelsen  og Bodil Jørgensens foredrag via livestreamning til Aabenraa bibliotekernes Facebook-side.

Rødekro Kulturpris er på  25.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce