Annonce
Ugeavisen Aabenraa

14 restauranter er klar til gourmetugen 2020

Den sønderjyske gourmetuge vender tilbage i uge 9 2020. Indtil videre er der 14 restauranter tilmeldt ugen, hvor man kan købe en billig tre-retters menu på de sønderjyske restauranter. Arkivfoto: Timo Battefeld
14 restauranter fordelt over hele Sønderjylland har tilmeldt sig næste års gourmetuge. Som noget nyt kan man i år købe gavekort.
Annonce

Sønderjylland: For fjerde gang er en stor del af de sønderjyske restauranter klar til at åbne dørene og give sønderjyderne gastronomiske oplevelser til billige penge.

14 restauranter er allerede tilmeldt Sønderjyllands Gourmetuge, som finder sted i uge 9 fra den 24. februar til den 1. marts. Heriblandt finder man Fakkelgaarden, Dyvig Badehotel, Torvehallen, Gram Slotskro og Restaurant Staffeli, som i den ene uge laver en tre-retters menu til 250 kroner.

I 2019 blev der solgt knap 2000 billetter til de 18 restauranter, der deltog, og i år lancerer Destination Sønderjylland gavekort, så der er mulighed for at give et restaurantbesøg i julegave.

- Vi er tidligere blevet spurgt om gavekort, der kunne bruges som julegave og det har vi nu fundet en løsning på. Det foregår på den måde, at giveren køber gavekortet, og modtageren skal så ringe til os efter nytår for at ombytte gavekortet til pladser hos en af de deltagende restauranter, fortæller Helle Schack, som er webkoordinator hos Destination Sønderjylland.

Gavekortsalget løber indtil den 25. december, og man kan booke bord fra den 13. januar. Men selvom det offentlige salg først begynder den 20. januar, så skal interesserede ikke være bekymrede for, om der er nogle restauranter, der når at få udsolgt.

- Vi holder halvdelen af pladserne tilbage, så alle får en chance, siger Helle Schack.

Hotel Baltic og Christie's Sdr. Hostrup Kro var de to restauranter, der solgte flest billetter i 2019. Hotel og Restaurant Fakkelgaarden var den, der var først udsolgt på kun 8 minutter.

Gourmetugen

  • Den sønderjyske gourmetuge er et koncept, hvor man i uge 9 kan købe billet til en restaurant, som serverer en treretters menu for kun 250 kroner.
  • Baggrunden for arrangementet er at få flere folk til at komme ud og spise på de sønderjyske restauranter.
  • Det første år blev der solgt over 3500 billetter, mens der sidste år blev solgt knap 2000.
  • Der er pt tilmeldt 14 restauranter: Dyvig Badehotel, Aarøsund Badehotel, Hotel og Restaurant Fakkelgaarden, TorveHallen, Restaurant No. 10, Hotel Baltic, Det Gamle Rådhus, Bov Kro, Det Sønderjyske Køkken,Restaurant Staffeli, Hotel Tønderhus, Hotel Nørherredhus, Gram Slotskro og Restaurant Bellevue - Hotel Sønderborg Strand.
  • Billetsalget begynder den 20. januar, men man kan købe gavekort allerede nu.
  • Læs mere på www.visitsonderjylland.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce