Annonce
Ugeavisen Aabenraa

65 kilo dåseringe samlet i Aabenraa

Helga Raun Nielsen har fået indleveret en imponerende mængde dåseringe. Foto: Privat.
Ti store og rigtigt mange små poser med dåseringe kunne Helga Raun Nielsen fra Inner Wheel forleden levere videre. De skal bruges til benproteser i blandt andet Thailand.
Annonce

AABENRAA: Helga Raun Nielsen, der tager sig af internationalt hjælpearbejde hos Inner Wheel i Aabenraa kørte forleden rundt med en usædvanlig last. Hun har gennem de seneste tre måneder fået indleveret ikke mindre end 65 kilo dåseringe fra medlemmerne.

De går nu sammen med indsamlede dåseringe fra hele landet videre til fabrikation af proteser til folk, der har mistet et ben. Det er for eksempel i Thailand, hvor slangebid ofte er årsag til, at et ben må amputeres.

- De mange dåseringe er samlet inden alle julefrokosterne, så der må da være rigtigt mange i begyndelsen af det nye år, konstaterer hun.

Inner Wheel i Aabenraa består af 50 kvinder, der mødes til foredrag og snak en gang om måneden. Derudover har de gang i forskellige former for hjælpearbejde - både i Danmark og i udlandet.

Annonce

Åben for andre

Inner Wheel er tilknyttet Rotary, og hidtil har det været familiemedlemmer til Rotary-medlemmer, der er kommet med i Inner Wheel. Nu har klubben dog åbnet op for, at også andre kan blive medlemmer.

Bestyrelsen for Inner Wheel vælges for et år ad gangen.

I øjeblikket er Hilde Duus præsident, Jette J. Jacobsen vicepræsident, Lucy Gabrielsen førstesekretær, Anita Friis Jørgensen andensekretær, Aase Blaavand kasserer, Birthe Kenrad klubmester, Birthe Roed Hove webmaster og Helga Raun Nielsen ansvarlig for internationalt arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce