Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Allan vender hjem: Værksted får afdeling i Rødekro

Allan Müller åbner nyt værksted i barndomsbyen Rødekro. Foto: Jan Sternkopf
Brødrene Ronni og Allan Müller har i forvejen værkstedet Müller Auto Tech i Bolderslev. Med en afdeling i Rødekro henvender de sig til erhvervskunder, ligesom de har særlig fokus på specialbiler samt el- og hybridbiler.
Annonce

Rødekro: Der er autoværksteder – og så er der autoværksteder, der kigger lidt længere ind i fremtiden.

Det gør Allan Müller, der åbner et nyt værksted på Industrivej 9 i Rødekro. Endnu ét – for han har allerede ét i Bolderslev sammen med broderen Ronni.

I Rødekro gælder det især biler, der kræver særlig opmærksomhed. Enten fordi der er særlige problemer med dem, eller fordi det drejer sig om specialbiler.

Værkstedet kan dog servicere og reparere alle øvrige bilmærker – også de nye el- og hybridbiler, påpeger 42-årige Allan Müller.

Annonce

Erhvervskunder

- I Bolderslev har vi forrygende travlt, og skal vi som virksomhed udvikle os, må vi udvide og dermed få mulighed for at tiltrække nye kunder. Her er Rødekro med mange erhvervsvirksomheder og Aabenraa som opland interessante områder, og så er motorvejen jo under fem minutter væk. Det åbner mange flere muligheder, siger Allan Müller, der de seneste otte år har drevet Müller Auto Tech i Bolderslev.

Nu har han investeret et millionbeløb og erhvervet en 1100 kvadratmeter stor industribygning med tilhørende 3800 kvadratmeter udenomsareal på Industrivej i Rødekro.

Hér indretter han et moderne autoværksted, hvorimod Ronni Müller fremover står for driften af afdelingen i Bolderslev.

I første omgang er det kun den forreste del af bygningen, der tages i brug, men udvidelsesplanerne for næste etape ligger allerede klar.

Annonce

Alvorlig opgave

De to brødre har i årevis udgjort et stærkt team indenfor racersporten.

Den viden, de har herfra, kommer kunderne til gode.


I Bolderslev har vi forrygende travlt, og skal vi som virksomhed udvikle os, må vi udvide og dermed få mulighed for at tiltrække nye kunder.

Allan Müller, Auto Tech Rødekro


- Det at være mekaniker og have ansvaret for kundernes biler er en opgave, vi tager meget alvorligt. Nøjagtig på samme måde som i motorsporten, hvor det kan være livsfarligt at sende en bil, der ikke fungerer optimalt, på banen.

Den holdning er med til at tiltrække kunder fra store dele af landet. Og kan man ikke få de rigtige mekanikere, så uddanner man selv lærlinge, sender dem på de bedste skoler, så de fra starten har den rette indstilling til faget.

Annonce

Vender hjem

- Ja, vores speciale er problembiler. Vi er kendt for at fortsætte, hvor andre autoværksteder giver op. Vi bliver ikke ved med at skifte reservedele, til et problem er løst. Vi undersøger først, hvad der er galt, og så skifter vi den rigtige reservedel første gang, siger Allan Müller, som med det nye værksted faktisk vender tilbage til byen.

- Jeg stammer oprindeligt fra Rødekro, så mange kan huske mig fra tidligere. I Rødekro får vi tre gange så meget plads som i Bolderslev. Det betyder for eksempel masser af opbevaringsplads til kundernes sommer- og vinterdæk. Desuden kommer vi til at servicere og reparere specialbiler og veteranbiler. Der er ofte ventetid på disse reservedele, så nu har vi plads til at have bilerne ”hængende” nogle ekstra dage. Vi har også fået ekstra plads til at håndtere forsikringsskader, uden at det forstyrrer den daglige drift på værkstedet, fastslår Allan Müller.

Auto Tech i både Bolderslev og Rødekro er en del af AutoMesterkæden og har netop fået prædikatet E+. Samlet beskæftiger afdelingerne otte medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce