Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Anders fra Sønderjylland er en ægte ildsjæl: Nu har han fået en fornem pris for sit engagement

Prisen til Anders Steimle Ravn-Nielsen blev overrakt af DGI Sønderjyllands formand, Claus Klaris, der ved selvsamme årsmøde fratrådte formandsposten. Pressefoto: DGI Sønderjylland
Anders Steimle Ravn-Nielsen fra Genner Idrætsforening fik sig noget af en overraskelse til DGI Sønderjyllands årsmøde, da han blev kaldt op for at modtage Årets Idrætslederpris 2022.

Aabenraa: Egentlig troede Anders Steimle Ravn-Nielsen, at han var på vej ud at spise aftensmad med sin bestyrelse, men da han så et DGI-banner på Folkehjem Aabenraa, begyndte Anders alligevel at fatte mistanke.

Det var Genner Idrætsforenings formand, Eva Johannsen, der havde indstillet Anders Steimle Ravn-Nielsen til prisen som årets sønderjyske idrætsleder, og i en pressemeddelelse fra DGI siger hun:

- Anders er en fantastisk ildsjæl i vores lokalsamfund, som altid er parat til at gå forrest, altid er klar med en hjælpende hånd, uanset om det er til en træningstime, en redskabsreparation eller IT-hjælp.

Annonce

Familieidræt og fællesspisning

Gennem vinteren har Anders Steimle Ravn-Nielsen og hans kone, Lea, arrangeret "Familieholdet i Genner", hvor småbørnsfamilier kan komme og dyrke idræt sammen en times tid med fællesspisning bagefter – og det er så her, at Lea Steimle Ravn-Nielsen kommer ind i billedet, for hun sørger for, at maden står klar til de sultne forældre og børn:

- De har lagt et kæmpe engagement i at stable familieholdet på benene med to klare formål: At børn og forældre er aktive sammen, og at småbørnsfamilierne lærer hinanden bedre at kende for at skabe et socialt sammenhold, siger Eva Johannsen, der i al hemmelighed sørgede for at få prismodtageren og andre frivillige fra foreningen med til at overraske Anders Steimle Ravn-Nielsen på årsmødet.

Annonce

Valgt blandt 27 frivillige

Anders Steimle Ravn-Nielsen blev valgt blandt 27 indstillinger af betydningsfulde frivillige ildsjæle i de sønderjyske foreninger, der holder hjulene omkring aktivitet og fællesskab i gang ude i lokalsamfundene.

Valget faldt på Anders Steimle Ravn-Nielsen, bl.a. fordi han er indbegrebet af en rigtig frivillig, der både laver aktivitet, er hjælpsom, gør noget for andre, og fordi han aktiverer både små og store til idræt.

Sammen med titlen Årets Idrætsleder 2022 i DGI Sønderjylland følger også en anerkendende hæder på 3.000 kr.

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Flemming startede Fugebillen for 25 år siden - nu flyver han verden rundt

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Stigende energipriser rammer Arena Aabenraas badegæster

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Kunne du tænke dig at se den nye politistation indefra? Nu har du chancen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

37-årig fængslet og sigtet for drab: Politiet var forbi tidligere på dagen

Ugeavisen Aabenraa

Grundene har ligget øde hen i 23 år: Nu bygger Anders og Kira som de første deres drømmehus

Ugeavisen Aabenraa

Forurening langt værre end forventet: Regionen renser forurenet grund i Aabenraas bymidte

Ugeavisen Aabenraa

Mere plads - mindre husleje: Change flytter over på den anden side af gaden

Ugeavisen Aabenraa

Se alle billederne fra den røde løber: IBC-elever til galla i glimmer, glitter og flotte biler

Ugeavisen Aabenraa

Supermarked kunne ikke løbe rundt: - Aabenraa er for lille

Ugeavisen Aabenraa

Årets hus i landsby har fået en gevaldig make-over

Annonce