Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Andet år i træk uden opvisning: AaIG-bestyrelse takkede frivillige med påskeæg

Louise Kock, til venstre, formand Louise Brage Bjerregaard og Iben Duedahl fra bestyrelsen i AaIG Gymnastik stod lørdag den 20. marts ved Arena Aabenraa og delte påskeæg ud til foreningens frivillige trænere. Privatfoto

Aabenraa: Det har ikke været et nemt år for de lokale foreninger og frivillige med nedlukning og aflysninger af både træninger og opvisninger.

I AaIG Gymnastik valgte tre bestyrelsesmedlemmer i weekenden at dele en lille påskehilsen ud til de frivillige trænere i foreningen for at sige tak.

Det skete på den 20. marts - dagen, hvor foreningen skulle have haft deres lokalopvisning, men den er for andet år i træk aflyst.

- Vi er i en situation, hvor vi må tage en uge ad gangen. Det er andet år i træk, at vi mister vores største indtægtskilde, men vi kan intet stille op. Vi vælger at være positive og ser fremad i stedet for at ærgre os over alt det, vi er gået glip af. Vi bruger gerne et par timer af vores lørdag her for at anerkende vores mange trænere og sige dem tak, siger formand Louise Brage Bjerregaard.

Foreningen er klar med udendørs forårshold, som starter op efter påske; cross, jumping fitness og god form står på programmet, og allerede nu er foreningen på jagt efter nye trænere til den kommende sæson, som starter til september.

- Frivillige trænere er desværre svære at støve op. Det ser lige nu ud til, at flere hold måske ikke kan oprettes på grund af manglende hænder. Vi må lave en efterlysning, og ellers er der ikke så meget at gøre. Vi er afhængige af ildsjæle; jo flere jo bedre, så dem vi har ikke brænder ud, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce