Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Anmeldelse: Direkte, intime og smukke Love Shop

Jens Unmack, i midten, havde taget sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard og Mika Vandborg, til venstre, med til Aabenraa. Foto: Marc Roed/Aabenraa Live
Love Shop viste søndag aften på Gazzværket, hvordan man laver en perfekt koncert til det siddende publikum.
Annonce

Aabenraa: Jens Unmack.

Hvor har du været hele mit liv?

Du ramte mig lige i hjertekulen søndag aften på Gazzværket, og jeg blev lidt ked af, at jeg ikke lyttede til min studiekammerat, som allerede for 17 år siden prøvede at overbevise mig om Love Shops musik.

For hvor er jeg gået glip af meget.

Du er meget mere end klassikerne "Love goes on forever" og "Copenhagen Dreaming", som selvfølgelig har været en del af min ungdom. Du er en dragende mand, som kan noget helt specielt med både din stemme og dit talent for sangskrivning, men det opdager man ikke, før man er i selskab med dig og dine fantastiske musikere en hel aften.

Jeg har været meget modstræbende over for de corona-venlige siddende koncerter, for man får jo lyst til at bevæge sig, når man hører god musik. I har forstået at transformere jeres musik til en koncert, som man får så meget ud af som siddende gæst. Jeg sad og blev helt opslugt af jeres univers af lyde, lys og tekster, man ikke kan lade være med at lytte til og smile lidt af.

Det var direkte. Det var intimt. Det var så smukt.

Jeres version af Gasolins "Langebro" gav kuldegysninger, at høre omkvædet på "Love goes on forever" blive sunget næsten acapella fik hårene på armene til at rejse sig, og så var der alle de sange, som jeg ikke kendte i forvejen, men som jeg nu skal høre originalversionen af. Blandt andet "Skøjteløb på Bagsværd Sø" og "Piloten på sin allersidste dag."

Annonce

Heltemodigt

Jeg var fristet af sofa, Netflix og afslapning søndag aften, men jeg fik så meget mere ud af at bevæge mig ud. Jeg fik fornyet energi af at være i selskab med jer, og jeg gik glad hjem SÅ klar til en ny uge.

Jens Unmack, du sagde i begyndelsen af koncerten, at det var heltemodigt af os at gå til koncert en søndag aften - 12 timer før næste uges kaos rammer os.

Jeg vil sige det omvendt. Det er heltemodigt af jer at stille jer op på en scene på denne sårbare måde og bare give os alt. For sådan føltes det. Som om I bare krængede jeres sjæl ud for at give os den bedste oplevelse.

Så Jens Unmack. Du vil være en del af resten af mit liv, for dit univers kan jeg ikke undvære.

Jens Unmack har en stemme, som man bliver fuldstændig draget af, fordi den har så meget variation og dybde, og så udtaler han ordene tydeligt, så man virkelig hører efter, hvad han synger - og dermed får man adgang til et univers af finurlige sange. Foto: Marc Roed/Aabenraa Live


Jeg fik fornyet energi af at være i selskab med jer, og jeg gik glad hjem SÅ klar til en ny uge.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce