Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Virtuel Bjergmarathon: Ring med klokken på Storetorv

Den store klokke til højre i billedet bliver altid brugt ved Aabenraa Bjergmarathon, og det kommer den også til i år, selvom løbet på lørdag er aflyst. Klokken vil hver dag i de næste to måneder stå på Storetorv, så deltagerne i det virtuelle løb kan ringe med klokken.
På lørdag skulle årets Bjergmarathon have fundet sted. De næste to måneder står klokken på Storetorv, så deltagerne i det virtuelle løb kan få lidt autentisk stemning.
Annonce

Aabenraa: Hvis du har tilmeldt dig den virtuelle version af Aabenraa Bjergmarathon, så kan du se frem til at få lidt af den autentiske stemning fra løbet.

Den store klokke, som hvert år står ved målstregen på Storetorv, kommer til at stå på torvet hver dag frem til den 22. august, hvor det virtuelle løb slutter.

- Idéen med vores virtuelle løb er, at deltagerne skal løbe på ruterne, og det betyder jo, at de begynder og slutter på Storetorv. For at skabe lidt autentisk stemning står klokken hver dag på torvet, så dem, der løber i dagtimerne, kan ringe med klokken, fortæller Per Hussmann fra Aabenraa Bjergmarathon.

Indtil videre er 350 tilmeldt den virtuelle version, og arrangørerne håber, at de når de 600, som der er medaljer til.

Når man har tilmeldt sig den virtuelle version, får man et link til et kort, så man på sin smartphone kan downloade ruten og se undervejs, hvor langt man er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce